Partizan se oglasio - Zvezdu čeka pakao u crno-belom Pioniru!

30.05.2022

19:37

0

Autor: 24sedam

Klub se Humske izdao važno obaveštenje za navijače

Partizan se oglasio - Zvezdu čeka pakao u crno-belom Pioniru!
20220306npGrobari13 - Copyright MN Press

Atmosfera pred treću utakmicu finala plej-ofa AdmiralBet ABA lige naelektrisana je do maksimuma. Pobrinuli su se za to navijači Crvene zvezde, koji su u nedelju tokom drugog meča u nekoliko navrata ozbiljno ugrozili bezbednost ljudi koji su sedeli na klupi Partizana.

Podsetimo, kako je 24sedam nezvanično saznao ubrzo po završetku jučerašnjeg meča, ka košarkašima i stručnom štabu kluba iz Humske letele su čašice i „unučići“, a dan kasnije na društvenim mrežama pojavila se slika koja je to potvrdila.

Mora se, ipak, istaći da je ozbiljniji incident sprečen brzom reakcijom momaka u crveno-belim dresovima, koje će u sredu (20.30 TV Arena sport Premium1), bez dileme, dočekati pakao crno-belih tribina beogradskog hrama košarke.

Koliko su navijači Partizana zagrejani da pomogmu izabranicima Željka Obradovića da ostanu u borbi za regionalni tron pokazuje i poslednja objava kluba iz Humske, vezana za prodaju ulaznica za treći duel finalnog doigravanja.

- Još manje od 50 ulaznica za tribine i oko 300 ulaznica za parter je ostalo za treću utakmicu finala – objavili su crno-beli i pozvali zainteresovane fanove da u utorak od 10 do 18 časova u Ticketline-u (TC Stadion i TC Merkator) obezbede sebi mesto u dvorani „Aleksandar Nikolić“.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike