Zvezdina publika prešla svaku meru! 24sedam otkriva: Neverovatno je čime su gađali klupu Partizana!

29.05.2022

20:55

0

Autor: Milan Nastić

Nije bilo prijatno na klupi crno-belih tokom meča sa Zvezdom

Zvezdina publika prešla svaku meru! 24sedam otkriva: Neverovatno je čime su gađali klupu Partizana!
tučatuča - Copyright Printscreen/TV Arena sport

Relativno mirni okršaji Partizana i Crvene zvezde tokom tekuće sezone večeras su prešli svaku granicu sportskog ponašanja. Velika tenzija u finalu plej-ofa AdmiralBet ABA lige među akterima na terenu potpuno je razumljiva, imajući u vidu ulog doigravanja za regionalnog prvaka, ali je sve ostajalo u sportskim okvirima do drugog poluvremena drugog meča u kojem su neodgovorni pojedinci među Zvezdinim navijačima mogli da nanesu teške povrede ljudima koji su tokom treće i četvrte deonice sedeli na klupi crno-belih.

Mnogi su se verovatno zapitali zbog čega je posle poslednjeg zvuka sirene došlo do opšteg meteža na terenu, u kojem su veliku ulogu u smirivanju strasti i koliko toliko mirnom napuštanju parketa gostiju odigrali košarkaši Zvezde.

Kako nezvanično saznaje 24sedam, klupa Partizana je tokom treće i četvrte deonice u nekoliko navrata gađana sa tribina „Pionira“ čašicama i flašicama, popularnim „unučićima“, za rakiju.

Iako do zvanične informacije odmah posle meča nije bilo moguće doći, spekuliše se da su po dve rakijske čašice i "unučića" proleteli pred glave Uroša Trifunovića, dok te sreće nisu bili kapiten Rade Zagorac i fizioterapeut Partizana, koji su pogođeni. Potvrda toga mogla bi da bude i scena tokom direktnog TV prenosa, kada je kamera u jednom trenutku prikazala Zagorca sa veoma bolnom grimasom na licu i peškirom kojim je prekrio glavu.

Nema nikakve dileme da će se narednih dana i te kako pričati o svim nesportskim dešavanjima na tribinama beogradskog hrama košarke, s obzirom da je u nekoliko navrata i sam meč bio u kratkim prekidima pošto su arbitri reagovali na vređanja Željka Obradovića, Alekse Avramovića i Zorana Savića.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike