Doveo je Jokića u Denver, zbog njega dolazio u Sombor, a sada stvorio zebnju: Predsednik napustio Nagetse!

24.05.2022

05:48

0

Kako će ovo uticati na novi Jokićev ugovor?

Doveo je Jokića u Denver, zbog njega dolazio u Sombor, a sada stvorio zebnju: Predsednik napustio Nagetse!
profimedia-0662639140 - Copyright Profimedia

Predsednik košarkaških operacija Denver Nagetsa, Tim Koneli i zvanično je napustio klub nakon devet godina, te karijeru nastavlja u Minesota Timbervulvsima.

Kako mediji u Sjedinjenim Američkim Državama navode, Koneli će i u novom klubu imati identičnu funkciju, ali mu je ponuđen i deo vlasništva nad Timbervulvsima, pa se spekuliše da će za Koneli petogodišnji ugovor dobiti 40 miliona.

- Oduševljeni smo što možemo da najavimo Tima Konelija kao sledećeg vođu našeg odeljenja za košarkaške operacije. On donosi bogato iskustvo i radujemo se što će doneti i više uspeha navijačima u godinama koje dolaze - navodi se u saopštenju Minesote.

Koneli se može pohvaliti da je za vreme svog mandata u Denevru doveo Nikolu Jokića, centra koji je u dve poslednje sezone uzeo dve MVP nagrade, te izrastao u pravog vođu ekipe.

Kakav su odnos u međuvremenu izgradili govori i to što je zbog Nikole nedavno boravio u Somboru, na uručenju nagrade za najboljeg igrača lige.

Međutim, jedno pitanje se samo nameće, kako će odlazak predsednika košarkaških operacija ekipe uticati na Jokića i pregovore o "supermaks" ugovoru, o čemu se govorilo tokom ove sezone.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike