Budućnost može i bolje i pametnije u revanšu, Džikić zna šta tačno treba da se popravi

10.05.2022

18:46

0

Miran je bio trener Podgoričana posle poraza u Beogradu

Budućnost može i bolje i pametnije u revanšu, Džikić zna šta tačno treba da se popravi
džikić - Copyright AdmiralBet ABA liga

Miran je bio Aleksandar Džikić posle poraza od Partizana u prvoj utakmici polufinala plej-ofa AdmiralBet ABA lige, rekavši da Budućnost u drugoj utakmici može da igra "i bolje i pametnije".

- Čestitke Partizanu na pobedi. Ima tu stvari o kojima mi treba da povedemo malo više računa, ima stvari koje su usko povezane sa nekom čvrstinom, što je vrlo važno kad se igra protiv njih. Ovo je možda prva utakmica na kojoj smo šutnuli više trojki nego dvojki ove sezone, idemo sad kući, spremamo se da ugostimo Partizan. Mislim da možemo da igramo bolje i pametnije.

Na pitanje novinara da li je "psihološki momenat" igrao ulogu, on je tražio pojašnjenje na šta se misli. Kada je čuo ocenu da je tim povremeno "delovao nezainteresovano", apsolutno je negirao.

- Ufffffff… Ne znam, ja nemam taj utisak, ne mogu da tvrdim da je taj utisak neosnovan. A šta možemo bolje da radimo? Možemo bolje da targetiramo u napadu i da sprovodimo u delo šta hoćemo, da napadamo tamo gde možemo da napravimo najbolju štetu – rekao je Džikić, pa dodao:

- Gledajte, ovo je prva utakmica Partizana posle jednog neprijatnog rezultata i normalno je da izađu ovako. Mislim da su igrali dobro, a mi smo mogli da igramo bolje. I mislim suprotno od vas: kad ovoliko puta završiš na parketu, ja moram da budem zadovoljan. Činjenica je da smo pravili otvorene šuteve i time moramo da budemo zadovoljni.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike