Navijači napali Srbina i razbesneli jednu od najvećih zvezda NBA lige! Ovu lekciju će dobro zapamtiti!

07.04.2022

14:22

0

Autor: 24sedam

Klej Tompson stao u odbranu Nemanje Bjelice

Navijači napali Srbina i razbesneli jednu od najvećih zvezda NBA lige! Ovu lekciju će dobro zapamtiti!
profimedia-0645125225 - Copyright Profimedia

Čudna je navijačka ćud u ovom modernom vremenu. Tako malo fanovima na svim meridijanima treba da nekoga podignu u nebesa, a još manje da mu okrenu leđa i krenu sa uvredama.

Najbolje je to na svojoj koži osetio srpski reprezentativac Nemanja Bjelica, koji u poslednje vreme pokušava da pronađe formu s početka sezone, kada je bio jedno od najprijatnijih iznenađenja NBA lige.

Ipak, fanovi Golden Stejta kao da nemaju previše strpljenja. Sve su glasnije kritike na račun iskusnog srpskog košarkaša, u čiju odbranu, i to veoma žustro, je stao jedan od najzaslužnijih za šampionska slavlja Voriorsa Klej Tompson.

- Navijači nikoga ne cene. Oni su tako… navijači, čoveče. Pravi fanovi znaju šta se dešava. Govorim o onima koji su bili tu pre osvajanja šampionskog prstena. Navijačima koji su godinama bili tu, iako nije bilo pobeda – kazao je sjajni šuter i gotovo u dahu nastavio:

- Ali, ovi navijači koji dolaze i očekuju velike stvari, a ranije ih nije bilo nigde… Oni mogu da idu, na njih možemo da zaboravimo. Oni ne zaslužuju da predstavljaju Voriorse – istakao je Klej Tompson.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike