Zvezda stigla u Kaunas, Radonjić pred Žalgiris ima samo jednu želju!

02.04.2022

21:55

0

Autor: 24sedam

Crveno-beli gostuju Žalgirisu u meču bez rezultatskog značaja

Zvezda stigla u Kaunas, Radonjić pred Žalgiris ima samo jednu želju!
20210327npRadonjic09 - Copyright MN Press

Porazom u Minhenu od Bajerna košarkaši Crvene zvezde ostali su bez šanse da se domogmu plej-ofa Evrolige, pa će im predstojeća dva duela u elitnom takmičenju poslužiti za što bolju pripremu borbi za odbranu jadranskog trona, ali i popravljanje utiska u još jednoj veoma izazovnoj sezoni u elitnom takmičenju.

Već u nedelju (18 časova), izabranici Dejana Radonjića će u Kaunasu protiv Žalgirisa odigrati zaostali meč 21. kola Evrolige, a uoči duela sa litvanskim velikanom najtrofejniji trener u istoriji Zvezde ima samo jednu želju.

- Želimo da odigramo bolju utakmicu nego prethodnu, na prvom mestu sa više energije. Čeka nas ekipa koja igra dobro na svom terenu, koja je zabeležila neke velike pobede na svom parketu i u prepoznatljivom ambijentu uz veliku i brojnu podršku svojih navijača. I ovaj meč igramo bez Holinsa, Lazića i Cirbesa. Period do utakmice iskoristićemo da se osvežimo i pripremimo za Žalgiris - rekao je Radonjić.

Dejan Davidovac je dodao:

- Nikada, u bilo kojim okolnostima, meč u Kaunasu nije lak. Jedan od pravih domaćih terena, Žalgiris ima bučnu i brojnu podršku gde god da se nalaze na tabeli i u kakvoj god da su formi. Nakon Minhena nemamo zaista mnogo vremena za pripremu ovog duela, ali moramo da odigramo mnogo bolje nego u petak i to je uz veću energiju nešto što je osnovni cilj. Bez obzira na položaj na tabeli svaka utakmica u Evroligi ima svoju vrednost i želimo da u dobrom ritmu odigramo mečeve u Kaunasu i u Beogradu protiv Efesa na kraju ove sezone Evrolige - rekao je Davidovac.

 BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike