Ledejeva pirueta ukrašena pobedničkim plesom! Grobari ovo čekaju cele sezone (VIDEO)

02.04.2022

21:08

0

Autor: 24sedam

Sjajna partija ukrašena potezom kola

Ledejeva pirueta ukrašena pobedničkim plesom! Grobari ovo čekaju cele sezone (VIDEO)
STJ_1615_0 - Copyright AdmiralBet ABA League/KK Partizan/Dragana Stjepanovic

Partizan se vratio na pobednički regionalni kolosek. Posle poraza u retro derbiju od Cedevite Olimpije u Ljubljani, crno-beli su u subotu uveče pred svojim navijačima savladali Mornar i pokazali svima da im forma ide uzlaznom putanjom - 95:83.

Pred solidno popunjenim tribinama dvorane "Aleksandar Nikolić" crno-beli su relativno lako izašli na kraj sa Baranima. Osim malog posustajanja u trećoj četvrtini, ostatak meča protekao je u potpunoj kontroli utakmice izabranika Željka Obradovića, koje je večeras maestralno vodio Zek Ledej.

Američki krilni centar je u svim kritičnim periodima meča iznalazio idealna rešenja kojima je odbijao sve napade upornih gostiju. A kada je postalo baš "gusto" sa dva poteza je podigao publiku na noge i meč usmerio u sigurnu luku za "valjak".

Najpre je padom u prvi red stolica pored terena za jednom unapred izgubljenom loptom zagrejao atmosferu u "Pioniru", da bi nedugo zatim presečenom loptom i maestralnim zakucavanjem, koje je začinio pobedničkim plesom, doveo do usijanja beogradski hram košarke.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike