Predsednik Partizana ponosan posle retro derbija u Tivoliju: Ponovo smo doprineli širenju pozitivnih vrednosti u regionu!

29.03.2022

16:28

0

Autor: 24sedam

Gospodstvo se vraća u regionalnu košarku

Predsednik Partizana ponosan posle retro derbija u Tivoliju: Ponovo smo doprineli širenju pozitivnih vrednosti u regionu!
20211023mmMijail - Copyright MN Press

Gospodstvo se, izgleda, vraća u regionalnu košarku. Uprkos bolnom porazu, uprkos očiglednom nezadovoljstvu pojedinim sudijskim odlukama, predsednik Partizana Ostoja Mijailović oglasio se na društvenim mrežama i bez ijedne teške reči još jednom se osvrnuo na retro derbi u Tivoliju, koji je u izuzetno neizvesnoj i uzbudljivoj završnici pripao Cedeviti Olimpiji.

- Poštovani sportski prijatelji, drago nam je da su posle utakmica sa Budućnosti, KK Partizan NIS i njegovi navijači, doprineli još jednom košarkaškom ugođaju i širenju pozitivnih vrednosti u regionu – napisao je Mijailović na „Instagramu“ i dodao:

- Hvala na gostoprimstvu ekipi i menadzmentu, ali i našim vernim navijačima iz Slovenije, Republike Srpske, Austrije i Srbije, koji su mogli da kupe ulaznice i zajedno sa Ljubljančanima budu deo košarkaškog spektakla u Tivoliju.

Podsetimo, u utorak je slična poruka stigla i iz slovenačke prestonice, pošto se sportski direktor ljubljanskog tima Davor Užibinec zahvalio crno-belima jer su se „bezrezervno uključili u našu zajedničku akciju koja nas je podsetila na vremena kada je jugoslovenska košarka bila najjača na svetu“.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike