Partizan kao domaćin u Tivoliju! Zastava sa likom legendarnog kapitena crno-belih dominira u ljubljanskoj dvorani! (FOTO)

27.03.2022

15:21

0

Autor: 24sedam

Velika podrška za izabranike Željka Obradovića u Sloveniji

Partizan kao domaćin u Tivoliju! Zastava sa likom legendarnog kapitena crno-belih dominira u ljubljanskoj dvorani! (FOTO)
DSC_0003_0 - Copyright AdmiralBet ABA liga/Cedevita Olimpija/Tine Ruzic

Derbi 24. kola AdmiralBet ABA lige igra se u Ljubljani. Duel dva tima sa najboljom formom u ovom trenutku igra se u dvorani „Tivoli“, koja je domaćin dva velikana ex-Ju košarke Cedevite Olimpije i Partizana.

Povratak „zmajčeka“ u legendarnu dvoranu, u kojoj je košarkaška reprezentacija Jugoslavije svojevremeno osvojila prvo svetsko zlato, ljubljanski i beogradski tim su iskoristili da se vrate u prošlost i na teren istrče u retro dresovima, kao svojevrsni omaž slavnoj prošlosti.

Zanimljivo, crno-beli i u Ljubljani imaju veliku podršku svojih navijača. Grobari kroz celu povratničku sezonu najtrofejnijeg trenera Evrope Željka Obradovića na klupu njihovog voljenog tima prate Zagorca i drugove, koji u slovenačkoj prestonici imaju osećaj kao da igraju na svom parketu.

Tome u prilog govori i velika zastava „grobara“ sa likom legendarnog kapitena Novice Veličkovića i velikim grbom kluba iz Humske, koja dominira na tribini iza klupe sa rezervnim igračima Beograđana.

24sedam/promo
 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike