Crno-beli časovi ljubavi! I kada ne budeš prvi ti odzvanja Tivolijem pola sata posle šokantnog poraza Partizana! (VIDEO)

27.03.2022

18:46

0

Autor: 24sedam

Crno-beli izašli na bis pred raspevane navijače

Crno-beli časovi ljubavi! I kada ne budeš prvi ti odzvanja Tivolijem pola sata posle šokantnog poraza Partizana! (VIDEO)
Screenshot 2022-03-27 at 20.46.37 - Copyright Printscreen/Twitter/Partizan post

Partizanova publika godinama unazad slovi za jednu od košarkaški najpismenijih na Starom kontinentu. Ne mali broj puta u prošlosti navijači crno-belih su znali da gromoglasnom pesmom nagrade košarkaše u crno-belim dresovima posle veoma ubedljivih i/ili bolnih poraza, što se dogodilo i večeras u Ljubljani.

Fanovi kluba iz Humske cele sezone u velikom broju prate izabranike Željka Obradovića, bez obzira na to u kojoj dvorani igraju Zagorac i drugovi, što je bio slučaj i na derbiju kola AdmiralBet ABA lige, u kojem je Partizan u dramatičnoj završnici poržen od Cedevite Olimpije 81:79.

Iako su Obradovićevi izabranici malo i razočarali svoje pristalice lošim finišom duela u kojem su bili već viđeni pobednici, „grobari“ koji su bili na tribinama legendarne ljubljanske dvorane „Tivoli“ ostali su na svom mestu i pola sata posle poslednjeg zvuka sirene i uz prepoznatljivu pesmu „I kada ne budeš prvi ti“ pozvali košarkaše beogradskog kluba na bis.

 

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike