Radonjić o dva Zvezdina lica u Barseloni: Nije bilo dovoljno za više od ovoga!

18.03.2022

22:49

0

Autor: 24sedam

Strateg Zvezde čestitao Barseloni na pobedi

Radonjić o dva Zvezdina lica u Barseloni: Nije bilo dovoljno za više od ovoga!
CRVENA_ZVEZDA_vs_REAL_MADRID_812 - Copyright MN Press

Košarkaši Crvene zvezde prekinuli su niz od četiri uzastopna trijumfa u Evroligi. Izabranici Dejana Radonjića poraženi su u petak uveče od Barselone (82:70), koja je duel praktično rešila sredinom druge deonice kada je otišla na preko 20 poena prednosti.

- Igrali smo veoma meko u odbrani u prvom poluvremenu. Naš fokus nije bio dovoljno dobar, toliko grešaka u odbrani, a oni su igrali zaista dobro. Drugo poluvreme je bilo potpuno drugačije. Drugačiji pristup. Naša odbrana je bila mnogo bolja, ali na kraju večeras nije bila dovoljno dobra za više – kazao je posle meča Dejan Radonjić.

Najtrofejniji trener u istoriji Crvene zvezde istakao je težak raspored koji njegove izabranike čeka do kraja ligaškog dela Evrolige.

- Još tri utakmice u gostima i poslednji meč protiv Efesa kod kuće. Ići ćemo korak po korak, utakmicu po utakmicu, pa ćemo videti – kazao je Radonjić i još jednom se vratio na meč u „Blaugrani“.

- Na poluvremenu smo pričali kako da poboljšamo odbranu i to smo i uradili. Bilo je drugačije nego u prvom poluvremenu, ali opet, kao što sam rekao, nije bilo dovoljno za više od ovoga. Barselona je igrala bolje i zasluženo je pobedila. Oni su, u suštini, bolji od nas – rekao je Radonjić.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike