Nedović rastura navijače Olimpijakosa! Još jedan je hteo da bude duhovit, ali je Srbin i njega „ugasio“!

21.02.2022

15:49

0

Autor: 24sedam

Reprezentativac „orlova“ nikome ne ostaje dužan

Nedović rastura navijače Olimpijakosa! Još jedan je hteo da bude duhovit, ali je Srbin i njega „ugasio“!
profimedia-0563519321 - Copyright Profimedia/Javier Borrego / Spain DPPI / DPPI

Srpski košarkaš Nemanja Nedović jedan je od najaktivnijih sportista na društvenoj mreži „Tviter“. Plejmejker Panatinaikosa, pored komentarisanja raznih sportskih tema, ne libi se da javno iskaže svoje mišljenje i za mnoge druge stvari, a izgleda da mu posebno prija „prepucavanje“ sa navijačima najvećeg rivala Olimpijakosa.

Krajem prošle godine, Nedović je ušao u otvorenu raspravu za jednim od fanova pirejskog kluba, koja se završila tako što ga je srpski košarkaš nazvao idiotom, a posle nedeljnog finala Kupa, u kojem su crveno-beli posle velikog preokreta pobedili PAO, našao se još jedan šaljivdžija koji je prošao slično kao i njegov „kolega“.

 

 

Naime, pristalice Olimpijakosa izdvojile su jedan duel Nedovića i Vezenkova, koji su posle malog gurkanja završili na parketu.

- Nedović grli Vezenkova i pada u pokušaju da dobije faul. Dobar pokušaj, ali možeš ti i bolje – napisao je navijač pirejskog kluba uz „menšovanje“ srpskog košarkaša i nekoliko emotikona koji plaču od smeha.

Ipak, maestralni reprezentativac „orlova“ u jednoj rečenici uspeo je da završi svaku dalju polemiku i još jednom izađe kao pobednik iz „Tviter“ duela sa fanovima „omraženog“ rivala.

- Pozvao sam ga na ples, ali nije znao korake – napisao je Nedović.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike