Navijač Olimpijakosa prozvao Nedovića, pa dobio šta je zaslužio: Dao sam ti priliku, ali ti si jednostavno idiot!

26.12.2021

22:33

0

Autor: 24sedam

Srpski košarkaš nije imao previše strpljenja za fana najvećeg rivala, potpuno opravdano

Navijač Olimpijakosa prozvao Nedovića, pa dobio šta je zaslužio: Dao sam ti priliku, ali ti si jednostavno idiot!
nemanja-nedovic-panathinaikos-opap-athens-eb21 - Copyright Euroleague

Srpski reprezentativac Nemanja Nedović redovan je korisnik „Tvitera“. Košarkaš Panatinaikosa gotovo svakodnevno na društvenoj mreži komentariše sportske aktuelnosti, a posle evroligaškog duela Panatinaikosa i Olimpijakosa ušao je u raspravu s jednim od navijača najvećeg rivala, koji na kraju nije baš lepo prošao.

Naime, fan pirejskog kluba tagovao je Nedovića objavljujući fotografiju iz duela Mekisika i Okara Vajta u kojem je košarkaš crveno-belih umalo doskočio na nogu rivalu posle ubačenog šuta za tri poena.

 

 

Taj detalj je naveo navijača Olimpijakosa da se priseti nedavnog detalja sa meča Panatinaikosa i Lavrioa, na kojem je Nedović na identičan način doživeo povredu skočnog zgloba, zbog čega je danima bio izuzetno ljut.

Rasprava srpskog reprezentativca sa fanom najvećeg rivala počela je pitanjem navijača: „Da li želiš da kažeš nešto o odbrani? Jer, kada si ti stao na nogu Nikolaidisu, napisao si mnogo tvitova?

Nedović je uljudno odgovorio.

- Da li mu je stao na nogu?, a potom je usledio kontraargument druge strane.

- Nije, jer ga je Šek izbegao. Kada si ti doskočio na nogu Nikolaidisa, njegova noga je bila na liniji slobodnih bacanja, dok si ti bio na šutu za tri poena.

- Aha, znači možeš da izbegneš nekoga dok si u vazduhu… Lepa priča… Nije mu stao na nogu zbog toga što se Okaro pomerio u desno, da bi on mogao da doskoči. Kraj priče, uživaj u pobedi i nauči pravila, ako te interesuju – odgovorio je Nedović.

Ipak, navijač Olimpijakosa tu nije želeo da se zaustavi.

- Kada ti naučiš pravila, možda nećeš vređati igrača od 19 godina, zbog toga što su njegove noge bile udaljene dva metra od mesta sa kojeg si šutirao.

To je već bila kap koja je kod srpskog asa prelila čašu strpljenja, a snimkom je potkrepio razloge njegove poslednje poruke.

 

 

- Dao sam ti šansu da završimo ovo lepo, ali ti si jednostavno idiot – napisao je Nedović.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike