Partizan krenuo u borbu za Žućkovu levicu! Grobari zagrmeli u "Pioniru" (VIDEO)

17.02.2022

13:47

0

Autor: 24sedam

Duel je zakazan za petak, za 21 čas

Partizan krenuo u borbu za Žućkovu levicu! Grobari zagrmeli u "Pioniru" (VIDEO)
Untitled - Copyright Printscreen/ YouTube /BC Partizan TV

Košarkaši Partizana učestvovaće na završnom turmiru Kupa Radivoja Koraća u Nišu, a prvi protivbnik će im biti Borac iz Zemuna. Duel je zakazan za petak, za 21 čas, a crno-beli su odradili trening u Beogradu, pred polazak ka jugu Srbije.

Na put ih je ispratila i grupa navijača, tokom treninga u dvorani "Aleksandar Nikolić", a očekivanja su izneli trener, Željko Obradović, kao i igrač Rade Zagorac.

- Kup je veoma specifično takmičenje koje iziskuje poštovanje svakog protivnika. Tako ćemo da pristupimo i ekipi Borca. Napravili smo analizu njihove igre i naravno da želimo da se plasiramo u polufinale. To je jedini cilj koji imamo.

Uradili smo dobar skauting, kao što to uvek urade moji pomoćnici. Nadamo se da ćemo biti ti koji će u subotu da igraju u polufinalu - kazao je Obradović, a nadovezao se i Zagorac.

- Uvek je lepo kada ekipa koja nije u najvišem rangu izbori plasman u završnicu Kupa Radivoja Koraća. Drago mi je da je to Borac koji je zasluženo došao do završnice. Imauju ekipu za poštovanje, sa trenerom Sinišom Matićem.

Bez potcenjivanja ulazimo u meč i nadamo se da ćemo meč završiti meč u našu korist - rekao je Zagorac.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike