Mijailović udara jako: Tenzije uvek dolaze iz jedne te iste kuhinje! Ako hoće da me tuže, možemo odmah na sud!

16.02.2022

22:21

0

Autor: 24sedam

U Nišu će biti organizovan Kup Radivoja Koraća

Mijailović udara jako: Tenzije uvek dolaze iz jedne te iste kuhinje! Ako hoće da me tuže, možemo odmah na sud!
_P7I4336 - Copyright 24sedam/Goran Sivački

U naredna četiri dana u Nišu će se igrati utakmice Kupa Radivoja Koraća. O predstojećim mečevima, ali i aktuelnoj situaciji je govorio predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović.

- Tenzije uvek dolaze iz jedne te iste kuhinje, siguran sam da će ih biti, već su krenule pre nekoliko dana. Što se tiče samog finala sa našim gradskim rivalom, ne bih preskakao ni FMP, ni Borac, ni Megu. Pre nekoliko dana smo imali utakmicu u Železniku protiv FMP, jako tešku do samog kraja, bilo je dosta tenzija u samoj dvorani, od strane njihove publike, koja je bila jednostrana. Klub iz Železnika već godinama brani našim navijačima da dođu u njegovu dvoranu, što nije korektno, jer mi nikome nikad nismo to branili. Na jedan specifičan način, ta atmosfera u Železniku bila je porodična atmosfera - rekao je Mijailović za Objektiv.

U klubu iz Humske sada igra Matijas Lesor, koji je nekada nosio dres Crvene zvezde. Samim tim, za očekivati je da bude na udaru navijača crveno-belih. 

- Zreo je igrač, ima neverovatnu energiju, odgovara mu podrška naše publike. Temperamentan je mladić, prijaće mu i navijanje protivničke publike. On je u Partizan došao i rekao da mu više odgovara navijanje naše publike nego neke druge - objasnio je prvi čovek kluba iz Humske, uz osvrt na navijače. Kako Partizana, tako i najvećeg rivala.

A bilo je priče i o upravi crveno-belih.

- Znam da možemo dosta bolje nego mnogi drugi, ne zato što smo pametniji, nego zato što puno radimo, što je ovo veliki klub. Imamo publiku koja plati karte, svi ih plate, ne moramo da delimo besplatno za Dan zaljubljenih da bi došli ljudi na utakmici. Nama zaljubljeni plate karte, a neki drugi sve živo rade, a onda protiv Zadra imaju 500 navijača na utakmici. Zašto je to tako? Jer i njihovi navijači prepoznaju plodove njihovog rada. Što niko u Srbiji neće da prizna da je klub zarobljen od strane te porodice, da je u čeljustima te porodice? To je tako, njihovi navijači to prepoznaju.

Ja to smem da kažem, ako će neko da me tuži, možemo sutra i u Lozanu da idemo. Ovo je zaista istina. Hoće li neko da mi kaže da nije istina da naš gradski rival trenira u prostorijama FMP, kluba protiv kog se takmiči i gde onda FMP koji je u vlasništvu Zvezdinog predsednika fakturiše ogromne obaveze KK Crvena zvezda koja je pravno lice. Pravi veštačke obaveze da niko drugi ne bi bio predsednik kluba.

Onda ja da se takmičim s njim, a moje kompanije su zaista sponzori Partizana ili da kažem da smo mi slični? Pa nismo slični, ja nisam lopov i nikada neću biti. Treba da se predstavljam kao veliki mag košarke, a sve što imam u familiji mi živi od državnog kluba. Moj niti jedan član familije nije zaposlen u Partizanu i neće nikada ni biti, što za druge ne mogu da kažem - kazao je između ostalog Mijailović.

Podsetimo, u četvrtfinalu će ekipa Željka Obradovića igrati protiv Borca iz Zemuna.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike