Partizan poštuje FMP, Obradović od svojih igrača traži samo jednu stvar pred mali gradski derbi

11.02.2022

10:50

0

"Panteri" su namučili crno-bele u prvom meču sezone

Partizan poštuje FMP, Obradović od svojih igrača traži samo jednu stvar pred mali gradski derbi
0MET3572 - Copyright MN Press

Partizan je protiv Andore odigrao verovatno najbolju utakmicu u sezoni, a sada želi da taj zamah iskoristi i u AdmiralBet ABA ligi, na teškom gostovanju FMP-u.

"Panteri" su u Pioniru propisno namučili crno-bele (74:69), koji sada ne žele ništa da uzimaju zdravo za gotovo, pogotovo protiv tima iz Železnika.

Trener Željko Obradović bio je kratak, od svog tima traži da dobre stvari iz utakmice sa Andorom prenese u meč sa FMP-om.

- Treba da nastavimo da igramo kako smo igrali u poslednjoj utakmici protiv Andore. FMP je ekipa koja je tokom cele sezone igrala veoma dobro i protiv nas su odigrali veoma dobru utakmicu. Sa maksimalnim respektom idemo u goste i da probamo da ono što je bilo dobro iz utakmice protiv Andore ponovimo i prenesemo u ovaj i odigramo dobar meč.

Bek crno-belih, Uroš Trifunović je o sutrašnjem meču rekao:

- Kao i uvek, neugodan protivnik za nas iako se nalaze u seriji poraza. I dalje je to ekipa koja je imala 10 pobeda u prvom delu takmičenja i poprilično nas namučila u prvom delu prvenstva na domaćem terenu. Treba da uđemo fokusirani u tu utakmicu, da se na ovom još jednom treningu spremimo i damo sve od sebe.

Partizan ima skor 15/3, a FMP 10/7, ali su "panteri" trenutno u seriji od pet vezanih poraza.

Utakmica se igra u subotu od 19 sati. Ulaznica neće biti u slobodnoj prodaji, a u salu će moći da uđu samo vlasnici godišnjih karata FMP-a, sponzori domaćeg tima i 10 članova delegacije Partizana, kako je naznačeno u propozicijama lige.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike