Mega potonula u Morači! Studenti održali košarkaški čas Beograđanima!

10.02.2022

20:52

0

Autor: 24sedam

Ubedljiv poraz izabranika Vlade Jovanovića

Mega potonula u Morači! Studenti održali košarkaški čas Beograđanima!
SC_DERBY_-_MEGA_001 - Copyright AdmiralBet ABA liga/SC Derbi

Posle šokiranja Partizana u dvorani „Aleksandar Nikolić“, ponadali su se u Megi da bi mogli da se umešaju u borbu za plej-of AdmiralBet ABA lige. Ipak, posle potopa u „Morači“ doigravanje regionalnog takmičenja sve je dalje za izabranike Vlade Jovanovića – 83:62 (22:16, 15:14, 23:22, 23:10).

Studentski centar održao je večeras u Podgorici košarkaški čas Beograđanima, koji su od starta meča bezuspešno pokušavali da stignu vođstvo domaćina.

Domaćin je već tokom druge deonice „flertovao“ sa dvocifrenim plusom, koji su dohvatili serijom 7:0 na otvaranju treće deonice (44:33).

Rudan je sa devet vezanih poena u finišu pretposlednjeg kvartala održao kakvu takvu nadu Beograđanima da mogu do preokrta, međutim u prvih sedam minuta četvrte četvrtine gosti su postigli samo dva poena, što je SC Derbi iskoristio i trojkama Starovlaha i Megija došao do ogromnih i nedostižnih 76:56.

Megi je sa 17 poena bio najefikasniji u poedničkom timu, Kamenjaš je uz 15 poena imao i devet skokova, dok je Rudan bio najraspoloženiji u ekipi Mege (21 poen).

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike