Mijailović jasno o finansijama: Ovo je najmanji budžet sa kojim je Obradović radio u poslednjih 25 godina!

05.02.2022

19:00

0

Autor: 24sedam

Predsednik crno-belih ističe da je sezona duga i puna izazova

Mijailović jasno o finansijama: Ovo je najmanji budžet sa kojim je Obradović radio u poslednjih 25 godina!
KATA2927 - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Ostoja Mijailović gostovao je na TV Tanjug i tom prilikom se dotakao zanimljivih detalja, kao što su finansije.

Jasno je da su očekivanja navijača velika, ali Mijailović kaže da je potrebno strpljenje, kao i da Obradović nije radio sa manjim budžetom preko 25 godina.

- Kada se priča o budžetu, moram da kažem da je ovaj budžet Partizana najmanji sa kojim je Željko Obradović radio u poslednjih 25 godina, ako ne i više. Sve druge priče su prenaglašene, a možda i zlonamerne - rekao je Mijalović za TV Tanjug.

A potom je pojasnio još neka finansijska pitanja.

- Kada je 2018. godine napravljen reprogram celog duga samo iznos ka bivšim igracima je bio 3.400.000 evra. Poslednji presek rađen je u julu mesecu prošle godine i tada je dug bio oko milion. Od tada do danas je izmereno još 400.000 i taj ostatak od 600.000 evra moraće da se plaća ove sezone i naredne sezone. Ono što je najvažnije taj naš dug je prema kontrolom. Da nije bilo kovida i prekida sezone u martu, tog duga sada ne bi bilo jer mi značajan prihod imamo od ulaznica - rekao je Mijailović gostujući na TV Tanjug.

Naravno, poziva predsednik crno-belih na strpljenje...

- Navijači su u nekom trenutku pomislili da je sve gotovo na samom početku sezone. Jedna košarkaška sezona nije fakultetski ispit gde ga vi položite u jednom danu, završili ste posao i onda možete da nastavite dalje. Dakle, sezona je dosta duga, sezona je izazovna. Tu je i kovid, tu su i razne povrede. Utakmica je puno, puno je i putovanja. Sezona dugo traje, a mi smo na njenoj polovini. Drugi smo u ABA ligi, drugi smo u Evrokupu. Nismo očekivali da ćemo dobiti sve utakmice do polovine sezone. Neke smo mogli da dobijemo, neke jednostvano nismo mogli - istakao je MIjailović.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike