Tristan će pokazati kvalitet, mnogo se klubova raspitivalo za njega! Trener Reala komentarisao Partizanovo najnovije pojačanje

01.02.2022

17:32

0

Autor: 24sedam

Pablo Laso govorio je o Tristanu Vukčeviću

Tristan će pokazati kvalitet, mnogo se klubova raspitivalo za njega! Trener Reala komentarisao Partizanovo najnovije pojačanje
vukceviccc - Copyright Euroleague

Pablo Laso pustio je Tristana Vukčevića da ode iz kluba, a visoki košarkaš zadužio je dres Partizana gde će sarađivati sa Željkom Obradovićem.

Trener Real Madrida je u razgovoru sa medijima pred duel protiv Olimpijakosa u Evroligi rekao da je igraču kao što je Tristan potrebno vreme da bi pokazao koliko može i od čega je sazdan.

- Njemu je potrebno vreme. Drago mi je što ide u tim kao što je Partizan gde će moći u potpunosti da pokaže svoje kvalitete. U to sam uveren. Imam samo dobre reči da kažem o Tristanu jer nam je dostao pomogao u prethodne dve godine. Izuzetno sam ponosan što se toliko klubova raspitivalo za njega. To znači da mi kao organizacija radimo dobar posao na afirmaciji mladih igrača -  rekao je Laso.

Iako španski stručnjak zna kvalitete mladog Vukčevića, nije mu ove sezone pružao veliku minutažu.

- Ja sam isključivi krivac što ga nisam ubacivao u igru. Ako bismo izgubili neku utakmicu na kojoj je on imao veliku minutažu, odmah bi rekli da smo izgubili jer sam Tristana pustio previše da igra. Moramo da igramo kako bismo pobeđivali, minutaža je zasnovana na tome ko će nam pomoći da ostvarimo što više pobeda - objasnio je Laso.

Naravno, jasno je Lasu kod koga je mladi košarkaš otišao "u ruke".

- Tristan je sjajan igrač koji sada odlazi u ruke jednom od najboljih trenera u Evropi. Na kraju mislim da smo svi profitirali iz čitave situacije - zaključio je Laso.

BONUS VIDEO

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike