Partizan zna šta ga čeka u Badaloni! Obradovićev recept jednostavan: Moramo da odigramo najbolju utakmicu (VIDEO)

01.02.2022

10:22

0

Autor: 24sedam

Crno-beli u sredu (21.00) gostuju Huventudu u duelu 12. kola Evrokupa

Partizan zna šta ga čeka u Badaloni! Obradovićev recept jednostavan: Moramo da odigramo najbolju utakmicu (VIDEO)
KATA2299 - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Pred košarkašima Partizana je jedna od najvažnijih utakmica u sezoni. Utakmica iz ranga - mora se pobediti.

Crno-beli gostuju Huventudu u okviru 12. kola Evrokupa, a trijumf ih ostavlja u odličnoj poziciji pred rasplet u grupi i borbu za prvo mesto.

Znaju to svi u Partizanu, znaju i kako su odigrali prvi meč i kako su savladali Huventud sa 68:67 u prvoj utakmici u Beogradu. Baš kao što znaju i štaih čeka na sutrašnjoj utakmici.

- Znamo šta nas očekuje u Badaloni. Oni su veoma dobro odigrali i prvu utakmicu protiv nas u Beogradu. Ekipa su koja ima kvalitet i zaista su dobro vođeni. Treba da se pripremimo i odigramo verovatno najbolju utakmicu do sada ako želimo neki pozitivan rezultat. Svi igrači su zdravi i dobri - poručuje trener Partizana Željko Obradović.

 

 

U duelu sa Huventudom neće biti novopridošlog Tristana Vukčevića, Uroša Trifunovića i Dušana Miletića. Kapiten Rade Zagorac kaže da je atmosfera u ekipi na visokom nivou pred duel sa Huventudom.

- Oni su jedna od najkvalitetnijih ekipa u našoj grupi. Poznati su nam od prošle i ove godine. Nama je prošli duel sa njima bila jedna od možda i najvrednijih pobeda u dosadašnjem delu sezone i verujem da će to njima biti dodatni motiv. U dobrom raspoloženju čekamo tu utakmicu i mislim da ćemo biti spremni da odgovorimo zahtevima koji u duelu sa Huventudom neće biti mali.

Huventud je trenutno prvi u grupi sa devet pobeda i dva poraza dok Partizan deli drugo mesto sa Lokomotivom sa osam trijumfa i tri izgubljene utakmice.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike