Primadonama iz Lejkersa baš sve smeta! Zbog ovoga izbacuju navijače, šta bi bilo da zalutaju u Pionir? (VIDEO)

28.01.2022

09:22

0

Ovog puta nije Lebron bio u centru pažnje, nego njegov vršnjak

Primadonama iz Lejkersa baš sve smeta! Zbog ovoga izbacuju navijače, šta bi bilo da zalutaju u Pionir? (VIDEO)
entoni 2 - Copyright Printscreen/Twitter/bleacherreport

NBA je za mnoge najbolja sportska organizacija na svetu. Ako porazgovarate sa bilo kim ko zna kako stvari funkcionišu iznutra, reći će vam kako je tamo sve savršeno i "pod konac".

Igračima je obezbeđeno bukvalno sve, dobro su plaćeni, i zaista jedino što im preostaje jeste da misle, žive i rade košarku. Ipak, u takvim uslovima se dešavaju situacije koje mnogima u Evropi, pogotovo u Srbiji, Grčkoj ili Turskoj, uopšte nisu razumljive.

Na primer, koliko su igrači osetljivi i kako često traže od sudija da izbace iz hale one koji im smetaju. Nije to tamo česta pojava, ali smo poslednjih godina videli nekoliko takvih instanci, a zanimljivo je da je većina njih vezana upravo za Lejkerse i Lebrona Džejmsa.

"Kralj" je samo prošle godine u dva navrata tražio od sudija da izbaci navijače. Prvo u Atlanti, kada je izbačen jedan bračni par, a onda i u Indijani.

Lebrona nije bilo u porazu Lejkersa od Filadelfije, ali jeste njegovog duha. Ovog puta je njegov "klasić" sa drafta, Karmelo Entoni pokazao da baš ne trpi kritike.

Filadelfija je u Americi poznata kao grad koji ima "divlje" navijače, po tamošnjim standardima, naravno, a ovog puta su dvojica od njih dobacivala Entoniju konstantno. On je izdržao četiri takva poseda, a onda je tokom jedne "mrtve" lopte krenuo ka njima, delovalo je sa željom da se fizički obračuna.

 

 

Na kraju ih je obezbeđenje izbacilo ih hale, a primadone iz Los Anđelesa su na kraju ubedljivo poražene – 105:87. Ovaj incident je posle meča prokomentarisao trener Lejkersa Frenk Vogel.

- Neprihvatljiv rečnik i neprihvatljivo ponašanje navijača, to je najjednostanviji način da se ovo kaže. Moramo da imamo više standarde i nadam se da će se i ubuduće ove stvari rešavati na pravi način.

Šta bi tek gospodin Vogel rekao da kojim slučajem zaluta na neku utakmicu u Pioniru?

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike