U Partizanu su svesni da moraju da uvežbaju nokaut

15.11.2020

10:31 >> 12:40

0

Autor: D. B.

Nemanja Gordić i Nikola Janković posle duela u Zagrebu

U Partizanu su svesni da moraju da uvežbaju nokaut
Copyright MN Press

Uvod u paklenih sedam dana košarkaša Partizana bila je četvrta upisana pobeda crno-belih u ABA ligi. Ruku na srce, očekivano je bilo da će tim iz Humske lakše pobediti mladi sastav Cibone posebno kada su poveli sa 15 poena prednosti, ali…

Činjenica je da će Partizan morati mnogo bolje kada se zna da 17. novembra igraju protiv Uniksa, dva dana kasnije protiv Huventuda u Evrokupu, a onda sledećeg ponedeljka sledi i prvi ovosezonski večiti derbi. Ukoliko crno-beli žele pobede u duelima sa timovima koji su objaktivno mnogo jači od Cibone, igra mora da bude bolja. Toga su svesni u prvotimci Nemanja Gordić i Nikola Janković.

– Cibona je odigrala muški, u meso, svih 40 minuta. Nisu se predavali, iako je bilo očekivati da možemo da prelomimo u momentu kada smo vodili sa 15 razlike. Nije bilo dobro to, a sa druge strane dobro je bilo to što smo se konsolidovali – jasan je Gordić.

Pročitajte još: Kompletan tok meča u Zagrebu

Sa njegovim rečima slaže se i Janković.

– Još se tražimo. Nije to ona igra koja bi treblo da bude. Dozvolimo ima se vrate pošto gube 15 razlike i čak da i povedu. Kada protivninika treba nokautirati ne bi trebalo da im dozvolite da se vrate. Važne su na pobede, bodovi i nije u krajnoj liniji ni bitno da li je pobede od poena ili sa 30 razlike. Imamo jako teško nedelju pred nama – svestan je Janković.

O tome kako pobediti borbu sa oscilacijama Gordić kaže:

– Ne tražimo alibi. Znamo da je dosta posla pred nama. Novi je trener, novi je sistem, treba vemena da sve to legne. Otkazivanje meča protiv Venecije dalo nam je više vremen za trening i nadamo se da će se to vratiti – tvrdi Gordić.

Pročitajte još: Šta je posle meča u Zagrebu rekao novi trener Partizana

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike