Trening pa na put! Zvezda Novu godinu otvara u Splitu: Da odigramo dovoljno dobro za pobedu!

01.01.2022

22:08

0

Autor: 24sedam

Crveno-beli 2022. otvaraju na „Gripama“

Trening pa na put! Zvezda Novu godinu otvara u Splitu: Da odigramo dovoljno dobro za pobedu!
radonjic - Copyright MN Press

Nema odmora za košarkaše Crvene zvezde. Zavesu na 2021. godinu spustili su u četvrtak evroligaškim porazom od Zenita posle produžetka u dvorani „Aleksandar Nikolić“, a 2022. otvaraju već u nedelju, regionlnim duelom u Splitu.

Već 1. januara Dejan Radonjić i njegovi igrači bili su na parketu beogradskog hrama košarke, a odmah posle treninga uputili su se u Dalmaciju, na meč 14. kola AdmiralBet ABA lige (19 časova).

- Želim da iskoristim ovu priliku i čestitam svima Novu 2022. godinu, mnogo zdravlja na prvom mestu svima, puno sreće i uspeha – rekao je najtrofejniji strateg u Zvezdinoj istoriji, pre nego što je najavio okršaj na „Gripama“.

- Već prvi januar proveli smo radno, počeli smo pripreme i odradili trening u Beogradu pred utakmicu u Splitu. Idemo na tu utakmicu sa željom, uprkos velikim naporima i problemima sa izostancima igrača koji nas uporno prate, da odigramo meč dovoljno dobro da dođemo do novih bodova - rekao je Dejan Radonjić.

Jedan od najiskusnijih košarkaša u ekipi srpskog i regionalnog šampiona Stefan Marković imao je slično razmišljanje.

- Nema lake utakmice u regionalnoj ligi, tako da i ovom meču u Splitu pristupamo veoma ozbilno. Nismo imali mnogo vremena da se oporavimo od utakmice u četvrtak, trenirali smo u subotu, i dalje nam nedostaju neki igrači zbog povreda. Zbog svega toga očekujem maksimalan angažman svih nas kako bi došli do pobede na startu Nove godine - kazao je Marković.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike