Šmekerski komentar Berona posle zvižduka prepunog „Pionira“! Delije će mu posle ovih reči sve oprostiti!

30.12.2021

21:48

0

Autor: 24sedam

Američki bek nije imao milosti prema bivšem klubu

Šmekerski komentar Berona posle zvižduka prepunog „Pionira“! Delije će mu posle ovih reči sve oprostiti!
0MET5735 - Copyright MN Press

Zenit je zadao Zvezdi veliki udarac u borbi za mesto u plej-ofu Evrolige. Ruski tim se surovo osvetio crveno-belima za nedavni poraz u Sankt Peterburgu, slavivši posle produžetka u paklenoj atmosferi prepune dvorane „Aleksandar Nikolić“ – 80:76.

Jedan od najzaslužnijih za veliki trijumf izabranika Ćavija Paskvala bio Bili Beron. Nekadašnji mezimac „delija“ je sa 25 poena „zabio nož u srce“ navijačima Zvezde, koji su ga, još u toku utakmice, „častili“ velikim zvižducima posle nekoliko karakterističnih ubačenih šuteva za tri poena.

Ipak, posle meča američki bek to nije zamerio navijačima kojima je u prošlosti doneo bezbroj radosti. Dao je šmekersku izjavu, koja će bez dileme uticati na to da i sledeći put bude aplauzima dočekan od strane „delija“.

- Ovo je posebno mesto za igru. Ova dvorana mi mnogo znači, kao i Zvezda koja je bila važan korak u mojoj karijeri. Volim ove navijače, moja prodica je volela da živi ovde. Drago mi je što smo pobedili, iako je bila teška utakmica. Sjajan timski rad, verovali smo da možemo. Svaka utakmica je maraton, mi smo bliže za korak tamo gde želimo da budemo - poručio je Bili Beron.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike