Kakve su šanse Zvezde za plasman u TOP 8? Radonjić ističe da nema predaje, ima još dosta utakmica do kraja!

30.12.2021

21:09

0

Autor: Milan Nastić

Trener crveno-belih smatra da su šansu za pobedu protiv Zenita imali u regularnom delu meča

Kakve su šanse Zvezde za plasman u TOP 8? Radonjić ističe da nema predaje, ima još dosta utakmica do kraja!
RADONJIĆ - Copyright MN Press

Dejan Radonjić bio je vidno utučen nakon što su izgubili od Zenita, napominjući da su imali priliku da slave protiv jedne od najboljih ekipa u Evroligi.

- Imali smo priliku da pobedimo. Smatram da smo mogli da uvedemo utakmicu u bolju završnicu, pritom promašili smo neke otvorene šuteve. Što se tiče samog kraja, lopta je stigla do Voltersa, koji je odigrao odlično utakmicu, ali nismo uspeli da stignemo do pobede. Moramo da budemo svesni da smo igrali protiv jedne od najboljih ekipa, imaju kvalitenu ekipu, i mislim da je Zenit odigrao jednu dobru utakmicu. U prvom poluvremenu bili smo mnogo bolji napadački, u drugom to nije bio slučaj. Naravno da mi je žao što nismo dobili utakmicu, pogotovo što smo imali izvanrednu podršku sa tribina. Mnogo nam znači njihova podrška. I pored poraza smatram da smo odigrali jednu dobru utakmicu - kazao je Radonjić posle meča.

Trener crveno-belih smatra da još nisu izgubljene šanse za plasman među osam najboljih ekipa.

- Ima još dosta utakmica do kraja i naravno da se nećemo predati. Nastavićemo naporno radimo i da se nadamo da će nam se Dobrić i Davidovac što pre pridružiti. Čekamo, ali se nadam da će nam se priključiti. Što se tiče dovođenja igrača za Evroligu, to je gotovo - zaključio je Radonjić.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike