Zvezda imala Jokića, ali...Čović otkrio zašto najbolji srpski košarkaš nije došao na Mali Kalemegdan

29.12.2021

12:58

1

Prvi čovek crveno-belih pričao i o dolasku Tea na Mali Kalemegdan

Zvezda imala Jokića, ali...Čović otkrio zašto najbolji srpski košarkaš nije došao na Mali Kalemegdan
Nebojsa Covic - Copyright MN Press

Novi-stari predsednik KK Crvene Zvezde Nebojša Čović u svom ekspozeu otkrio je da su pregovarali sa Nikolom Jokićem, ali da obe strane nisu uspeli da nađu zajednički jezik.

- Imali smo pregovore sa Jokićem i to u vreme kada nije bio ni blizu statusa kakav ima danas, pa čak i u klubu za koji je tada nastupao. Žao mi je, nismo se dogovorili oko nekih detalja i sitnica koje nisu imale nikakve veze sa finansijama, ali je bio vrlo, vrlo blizu našeg kluba. Ko je dugo u košarci poput mene, takvog talenta bez obzira na sve price koje su ga okruživale, prepozna odmah - jasan je Čović.

Prvi čovek Zvezde osvrnuo se i na dolazak Stefana Markovića, pa su neki povetali da bi u klub mogao da dođe i Miloš Teodosić.

- Ne vidim na koji način bi dolazak Stefana Markovića bio “povezan” sa Milošem Teodosićem? Oni jesu veliki prijatelji, ali koliko znam - planovi Miloša Teodosića su vezani isključivo za inostranstvo. Uostalom, on je prošlog leta odbio jednu izuzetno ozbiljnu ponudu sa ovih prostora. Stefan je iskusan igrač, veliki profesionalac i radnik, igrač koji je prošao mnogo toga, osvojio mnogo toga, i konačno došao u Crvenu zvezdu - zaključio je Čović.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike