Korona pokosila i PAO! Nedović ponovo zaražen?

29.12.2021

15:37

0

Autor: 24sedam

Veliki kadrovski problemi nisu zaobišli ni atinskog velikana

Korona pokosila i PAO! Nedović ponovo zaražen?
profimedia-0612701217 - Copyright Profimedia

Svet sporta ponovo je u kandžama virusa korona. Kada su se svi ponadali da pandemija „popušta stisak“, opaki virus je pokazao svu svoju snagu i ponovo napravio gomilu problema širom kontinenta.

Izuzetak nije bila ni Evroliga, čiji se učesnici iz dana u dan suočavaju sa velikim brojem zaraženih članova, a poslednji u nizu bio je Panatinaikos.

Grčki mediji objavili su da je PAO prijavio sedam pozitivnih slučajeva u ekipi (četiri igrača i tri člana stručnog štaba), dok je, u najavi meča sa „zelenima“, trener Žalgirisa Jure Zdovc otkrio da je jedan od zaraženih i srpski reprezentativac Nemanja Nedović.

- Već smo igrali sa Panatinaikosom kod kuće, sastav im je veoma sličan kao i na tom meču. Imaju određenih problema sa Kovidom, nedostajaće im Nedović, ali on nije igrao ni na našem prvom meču – rekao je između ostalog slovenački strateg.

Podsetimo, srpski košarkaš je ne tako davno imao velikih problema usled zaraze virusom korona, koja ga je odvojila od terena na nekoliko meseci i uslovila da pored terena isprati Panatinaikosov pohod na nacionalnu titulu i neuspeh „orlova“ na kvalifikacionom turniru u Beogradu za odlazak na Olimpijske igre.

Takođe, grčke vlasti su, usled povećanog broja zaraženih građana, donele odluku da u dvorani na sutrašnjem meču bude dozvoljeno prisustvo samo 1000 navijača.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike