Koliko je Jojić zadovoljan svojim igrama u Partizanu

24.02.2021

14:20 >> 14:22

0

Autor: Milan Nastić

Fudbaler crno-belih očekuje da se nastavi pobednički niz

Koliko je Jojić zadovoljan svojim igrama u Partizanu
Copyright MN Press

Fudbaler Partizana Miloš Jojić je izjavio da nijedan pojedinac ne sme da bude iznad tima i da samo u tim okolnostima mogu da se ređaju pobede u nizu.

– Ekipa je ispred svakog pojedinca, a kroz dobre igre i pobede iskaču pojedinci. Da li ću početi ili ne, zaista se time ne opterećujem, već je važno da je unutar tima atmosfera dobra, da podržavamo jedni druge i da se to vidi na terenu, da smo prava ekipa – počeo je Jović za zvanični sajt Partizana i nastavio:

– Atmosfera u klubu, timu i stručnom štabu je takva da je svaki igrač jako bitan, ali i da se bez svakog od nas može, što se pokazalo u prethodnom periodu. Neke utakmice sam počinjao, ekipa je pobeđivala, neke utakmice nisam počeo i ekipa je takođe pobeđivala.

Pročitajte još

On se osvrnuo i prethodni meč sa Radnikom gde je bio asistent kod dva gola i jedan od najzaslčužnijih za trijumf crno-belih.

– Obe asistencije su mi podjednako drage, bez obzira da li govorimo o prvom golu Igora Vujačića ili drugom Aleksandra Šćekića. U drugo poluvreme ušli smo malo konfuzno, ali smo tim golom to presekli i nastavili kako treba. Na treninzima smo uvežbavali prekide i uigravali smo pojedine akcije, što se pokazalo, naravno, kao dobro. U toku karijere mi se još nije dogodilo da na jednoj utakmici imam dve asistencije i to obe baš iz prekida. Imao sam naravno i asistencije i davao sam i golove na istim utakmicama, a ovo je prvi put da imam dve asistencije iz prekida.

Miloš Jojić veruje da će Partizan ostvariti i 13 pobedu zaredom u meču sa Inđijom koji se igra u petak, što je veoma bitno za samopouzadnje igrača pred nastavak sezone.

– Očekuje nas jedan neugodan protivnik na lošem terenu, to mogu reći, jer sam gledao njihove utakmice. Teren izgleda jako loše. Inđija je ekipa koja je agresivna, koja pritiska, koja se bori za opstanak i koja samim tim ima dodatnu motivaciju. Mi smo Partizan i idemo tamo po tri boda – zaključio je Jojić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike