Stanković otkrio: Posle meča u Beogradu ušao sam u svlačionicu Milana i poljubio Ibru

24.02.2021

11:18 >> 12:23

0

Autor: D. B.

Trener Crvene zvezde govorio za italijanske medije

Stanković otkrio: Posle meča u Beogradu ušao sam u svlačionicu Milana i poljubio Ibru
Copyright MN Press

A kako da Dejan Stanković ne bude interesantan medijima u Italiji? Od 1998. godine, pa sve do povratka u njegovu Crvenu zvezdu, ovaj put u ulozi trenera, fudbalski put je gradio na Apeninima. Prvo kao igrač Lacija, pa adut Intera, pa pomoćnik u Udinezeu… Pred povratak u Milano Deki je pričao za “Korijere delo Sport” i zaslužio je mesto i na naslovnoj strani ovog cenjenog lista.

Veoma sam ponosan što se vraćam u Milan. Da su mi ovo ponudili pre godinu dana, ne bih verovao, a eto me, tu sam. Igram za prolazak u Evropi, posle osvajanja titule u klubu u kome sam odrastao. Veoma sam ponosan na to što radim – rekao je Stanković.

Govorio je Deki i o svemu onome što se dešavalo tokom prvog meča.

Istina je da smo izjednačili za 2:2 u finišu, ali bili smo hrabri i borili se do kraja. Milan se bori za osvajanje “Skudeta”. Ima sjajan tim, ali nismo odustali i izborili smo rezultat. A taj rezultat nam je dao snagu i energiju. Video sam moje igrače kako istrčavaju na teren da igraju za grb koji nose na grudima i to je ono što volim. Razlika u kvalitetu je tu, naravno da je Milan favorit, ali nećemo odustati.

Logično, Stanković je prošlog vikenda gledao i gradski derbi Milana i ne krije da ga je Inter oduševio.

Igrali su veoma dobro i sada, kako mi kažemo u Srbiji, imaju sudbinu u svojim rukama. Vidi se Konteova ruka u timu, on je neko ko nikad ne odustaje, veliki trener. Veoma ga volim jer je unapredio tim – objasnio je Stanković.

Deki je pričao i o Zlatanu Ibrahimoviću. Otkrio je da je ušao posle beogradskog meča u svlačionicu Milaneza.

Pročitajte još

Na kraju meča u Beogradu ja sam ga poljubio i zagrlio u svlačionici. Nadam se da ću uraditi isto u Milanu. Ibra je broj 1 i ja ga poštujem kao čoveka i kao igrača. Tokom godina je pokazao da je lider i bez obzira na godine on je uvek bitan faktor na terenu. Moja poruka njemu je jednostavna: Izdrži i nastavi da igraš. Mnogi ti se dive i vide sebe u tebi. Ti si primer za sve koji vole sport – tvrdi Stanković.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike