Katai i Ivanić posle "petice": Odigrali smo perfektno, "delije", nemojte da se ljutite...

29.07.2021

05:02 >> 08:25

0

Slede utakmice sa Spartakom i Šerifom

Katai i Ivanić posle "petice": Odigrali smo perfektno, "delije", nemojte da se ljutite...
Copyright MN Press

Velike zasluge za prolaz u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona pripadaju Aleksandru Kataiju i Mirku Ivaniću.

U revanšu sa Kairatom, na stadionu “Rajko Mitić” bilo je 5:0, a njih dvojica su dali tri. Katai je bio dvostruki strelac, s tim da su njegovim pogotkom “načeti” gosti iz Kazahstana.

– Mislim da smo odigrali perfektnu utakmicu, što se tiče fizičke spreme, taktike, kao i završnice. Dva pogotka mi veoma znače, ali to je zasluga cele ekipe. Počeli smo sezonu prvo sa remijem, pa zatim je usledio poraz, ali se ni u jednom trenutku nismo predavali, što smo i pokazali, a siguran sam da ćemo nastaviti da igramo sve bolje i bolje i beležimo ovakve rezultate – rekla je Zvezdina “desetka”, uz pohvale na račun dece koja su ispunila dobar deo tribina.

pročitajte još:

Prema zvaničnim podacima, sa pratiocima, bilo ih je nešto manje od 22.000.

– Stvarno sjajna atmosfera, odlično su navijali i bili su nam veliki vetar u leđa. Ne bih želeo da se “delije” naljute, ali trebalo bi da deca stalno budu na stadionu, jer su zaista bila fenomenalna – zaključio je Katai.

A Ivanić je bio taj koji je dao prvi gol u drugom poluvremenu.

– Priželjkivali smo pobedu i prolaz pre svega, zaista sam presrećan. Zahvalan sam deci, ovim divnim mališanima, takođe svim nastavnicima i trenerima koji su ih doveli večeras na utakmicu. Nikad nisam igrao u lepšoj atmosferi, bilo je utakmica gde sam nastupao pred 70.000 gledalaca, ali ovako nešto još nisam doživeo. Voleo bih da vidim mališane i na narednim utakmicama – rekao je Ivanić.

 

Govorio je i o tome koliko su napora uložili crveno-beli u pripremi za ovaj meč, kao i šta je najveća snaga Crvene zvezde.

pročitajte još:

– Ne sumnjamo nikad u sebe, to je naša najveća snaga. Kada gubimo, jednostavno ne gubimo veru, Mister (Dejan Stanković prim. aut.) stalno nas bodri, a to je naš najveći adut. Prethodnih nedelju dana smo slušali razne komentare, ali mi smo izvukli sve što smo mogli iz toga. Ćutali smo, radili, spremali se svaki dan, u detalje analizirali rivala, a to je bio plod utakmice i naše želje za prolaskom – zaključio je Zvezdin vezni fudbaler.

Za subotu je zakazano gostovanje Spartaku u Superligi Srbije, a već u utorak igraće ekipa Dejana Stankovića sa Šerifom u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike