Ilijev za 24sedam: Asano je sebičan i bezobrazan

03.05.2021

11:20 >> 11:42

0

Autor: Milan Nastić

U Partiznu u šoku zbog odlaska Japanca

Ilijev za 24sedam: Asano je sebičan i bezobrazan
Copyright MN Press

Svi su u šoku posle odluke Takume Asana da napusti Partizan. Juče se prvo oglasio fudbaler Lazar Marković, koji je istakao da je Japanac ostavio saigrače na cedilu, i da je na sveti hrišćanski praznik odlučio tako  nešto uradi, a tim povodom 24sedam je razgovarao sa Ivicom Ilijevim, odgovornim za sportska pitanja u klubu, koji ne može da veruje šta je uradio jedan od najboljih igrača crno-belih.

Bivši fudbaler za naš portal je istakao da je ovo presedan i da je Japanac pokazao koliko je sebičan i bezobrazan.

Pročitajte još

Ivica Ilijev ističe da se neće završiti na ovome i da će se pravnim putem ići do kraja.

Asano je pokazao koliko je sebičan i bezobrazan. Sve nas je slagao, ovo što je on uradio je presedan i neće se završiti na ovome. Svi smo iznenađeni ovim potezom, niti nas je upozorio, niti je bio ijedan razlog da ovako nešto uradi. Kako finansijske, tako i bilo koji drugi razlog da nam napravi ovakav problem. Mogu da kažem iz ugla bivšeg fudbalera da je ostavio saigrače na cedili i nema druge reči nego da je ovo ružno, pogotovo na ovaj način – kazao je Ilijev za 24sedam.

 

MN Press

On ističe da ne zna razlog takve odluke Asana, ali da postoji mogućnost da je dobio neke druge ponude.

Koji je razlog, šta da vam kažem. Nema dileme da je u pitanje neka druga ponuda i da je on mislio da će kao slobodan igrač lakše da se proda, ali neće biti tako. Vidite da je čak promenio i menadžere,i da su oni razočarani njegovim postupkom. Gotovo sam siguran da će Partizan na njemu zaraditi od tri do pet miliona evra. Žalićemo se svima i nema dileme da je Takuma sebi napravio medveđu uslugu, a da ne kažem da je ovim postupkom i karijeru doveo u pitanje. Bilo koji klub koji bude želeo da ga dovede, moraće da se suoči sa nama i da za njega moraju da plate. Pritom, koja ekipa želi da angažuje takvog igrača, koji iz čistog mira napusti klub.

Pročitajte još

Ivica Ilijev je kazao da nije imao neki odnos sa Japancem, ali da je bio drugačiji.

– Ja lično nisam imao neki kontakt sa njim. Iz priče sam čuo da se nije toliko družio, bio deo ekipe. Uvek se odvajao. Voleo je sebe da promoviše. Evo vam još jedan paradoks, pre neki dan bio je u Partizanovoj emisiji sa Biljanom Obradović u poseti zološkom vrtu. Sve proteklo u najboljem redu, a on posle nekoliko dana napusti klub. Stvarno, sebično – zaključio je Ilijev za 24sedam.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike