Šta slučaj "Asano" nagoveštava kad su finansije u Humskoj u pitanju?

02.05.2021

09:03

0

Autor: D. P.

Na uskršnje jutro zavladali su šok i neverica među navijačima Partizana zbog odlaska najboljeg igrača

Šta slučaj "Asano" nagoveštava kad su finansije u Humskoj u pitanju?
Copyright MN Press

Na uskršnje jutro zavladali su šok i neverica među navijačima Partizana. Najbolji fudbaler crno-belih Takuma Asano oglasio se preko Instagrama kako bi obavestio javnost da je doneo odluku o napuštanju tima nakon što su se u klubu oglušili od nekoliko njegovih zahteva da mu isplate plate predviđene ugovorom.

Pročitajte još

Japanac nije bio samo najbolji strelac ekipe, već i neko na čijoj se prodaji ovog leta gradila egzistencija i dalje održavanje Partizana u životu. Bio je primer igrača posvećenog ekipi na terenu i van njega, nijedan incident za dve godine, pa stoga i ne čudi što su navijači u ovom sukobu sa upravom stali na njegovu stranu.

Zato od ranog jutra društvene mreže gore. Pristalice zasipaju komentarima profil japanskog reprezentativca na Instagramu, kao i zvanične stranice kluba, a kad bi se moglo u jednoj rečenici da opiše raspoloženje onda bi njihova poruka glasila – Asano, hvala ti za sve! Uprava napolje!

Očigledno da je finansijski kanal Partizana mnogo dubok uprkos svim uveravanjima da klub stoji stabilno i da su troškovi pokriveni prihodima od transfera. Još je u svežem sećanju medijska buka podignuta iz Humske 1 kada je pred Novu godinu svakom zaposlenom na Teleoptiku od Miloša Jojića lično došla koverta sa 150 evra. Tada su komentari o Jojićevoj “prvoj pomoći ugroženima” proglašeni kao zlonamerne insinuacije, jer plate nikome nisu kasnile. Slučaj “Asano”, međutim, nagoveštava drugačiju istinu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike