Oglasio se menadžer koji je doveo Asana: Partizan je pokušao da reši sve razlike

02.05.2021

12:28

0

Autor: M. R.

"Više ne zastupamo fudbalera i ne možemo da preuzmemo odgovornost za njegove postupke

MN Press

Slučaj “Asano” – nova epizoda. Posle fudbalera i kluba, došao je red da se oglasi i menadžerska agencija koja je dovela japanskog asa u Partizan. Kevin Fjoreneli tvrdi da Takuma Asano nije mogao tek tako da napusti klub, koji je u ovom slučaju učinio sve da dođe do rešenja.

Pročitajte još

Asano je u svom obraćanju naveo da ga klub nije redovno plaćao, te da mu je preostalo zbog nepoštovanja samo da napusti crno-beli tabor. Iz Partizana su ubrzo poručili da će protiv japanskog fubalera biti podignuta tužba zbog neosnovanog odlaska.

Kako sam učestvovao u transferu igrača Takume Asana iz Arsenala u Partizan, duboko žalim zbog trenutne situacije izazvane iznenadnim odlaskom fudbalera. Jednostrani raskid ugovora o radu bez opravdanog razloga najstrože je zabranjen prema propisima FIFA – poručio je u saopštenju Kevin Fjoreneli. – Solidarnost treba da vodi naše akcije, a ne egoizam. Partizan je u više navrata pokušao da reši sve razlike. Mi više ne predstavljamo igrača i ne možemo da preuzmemo odgovornost za njegove postupke. Partizan je učinio sve moguće da pronadje rešenje i pomogne igraču. Svi mi u Sportfrontu-u podržavamo Partizan u ovoj situaciji.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – 24sedam.rs

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Najčitanije vesti