Zvezda završila važan posao - pao jedan od najvažnijih potpisa!

10.06.2021

11:09 >> 13:38

0

Neki transferi su u zastoju, ali ovim je urađena velika stvar

Zvezda završila važan posao - pao jedan od najvažnijih potpisa!
Copyright MN Press

Crvena zvezda je završila jedno od najvažnijih pojačanja: najbolji igrač ostaje – Aleksandar Katai potpisao je novi ugovor sa klubom!

Skorašnji odlasci i neočekivani problemi u transferima očigledno nisu ni malo omeli crveno-bele, pošto je ovim urađen veliki posao.

Zvezda je vest objavila u svom stilu, rebusom na društvenim mrežama, ali onim koji je lako rešiti. Ovog puta, to je bio mađioničarski cilindar i čarobna palica, što je sve aluzija na Kataijev nadimak “Magiko”.

Nedugo potom, usledilo je i zvanično obaveštenje, sa fotografijama i informacijom da je ugovor produžen na još dve godine.

Zvezdin kreativac imao je ponude sa Bliskog istoka, iz Ujedinjenih Arapskih Emirata i Saudijske Arabije, što znači da ga verovatno mami Liga šampiona.

Finansijski detalji se, po običaju, ne znaju, ali Katai je dobio neki maksimum koji Zvezda može da pruži, što je oko 600.000 evra. On je i do sada imao toliko, ali će mu po novom ugovoru biti povećani bonusi.

Zvezda je ranije završila sjajan posao dovođenjem Aleksandra Dragovića i jasno je da želi da ostavi traga na evropskoj sceni.

Pročitajte i ovo:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike