Sastav Zvezde za Hofenhajm: Izostanak Vukanovića poremetio planove

02.12.2020

19:59 >> 20:00

0

Autor: Jovan Terzić

Dejan Stanković ponovo na mukama oko tima

Sastav Zvezde za Hofenhajm: Izostanak Vukanovića poremetio planove
Copyright MN Press

Gostovanje u Gentu pokazalo je da Crvena zvezda može i dalje ozbiljno da računa na Aleksu Vukanovića. Borbeni univerzalac odlično je odradio posao i zaslužio da mu Dejan Stanković i nedelju dana kasnije, za duel sa Hofenhajmom, nameni važnu ulogu.

Međutim, pozitivan rezultat testa na Kovid 19 poremetio je planove crveno-belih.

I dalje postoji mogućnost da bivši igrač Napretka bude na raspolaganju, pošto se čekaju rezultati dodatnog testiranja, ali šanse nisu velike…

Po onome što se može čuti, Stanković je planirao istu formaciju (s trojicom pozati, a Vukanovićem kao levim spoljnjim) za sutrašnju utakmicu 5. kola grupne faze Lige Evrope, ali je primoran na promene, a to bi trebalo da znači povratak na standarnih 4-2-3-1. Ne samo zbog izostanka Vukanovića, nego i Ivanića i Kataija.

Pošto je van stroja i Milan Rodić, a Marko Gobeljić nedovoljno spreman posle izlaska iz povrede, očekuje se da levog beka u četvrtak (18.55, prenos na TV Arena Sport) igra Miloš Degenek, dok će njegovo mesto u štoperskom tandemu sa Nemanjom Milunovićem zauzeti Radovan Pankov.

Ispred njih ponovo će biti Seku Sanogo koji je odradio suspenziju zbog žutih kartona, uz njega strelac vodećeg gola u Belgiji Njegoš Petrović, a ispred Gelor Kanga. U špicu Dijego Falćineli, a dilema je trenutno oko krilnih pozicija. Sigurno je da će u 11 biti El Fardu Ben, a da li na levoj ili desnoj strani videćemo. Drugo krilo trebalo bi da bude Željko Gavrić ili Srđan Spiridonović.

Evo i koju startnu postavu Crvene zvezde očekujemo za meč sa Hofenhajmom: Borjan – Gajić, Pankov, Milunović, Degenek – Sanogo, Petrović – Ben, Kanga, Gavrić – Falćineli.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike