Dušan Vlahović zna gde nastavlja karijeru! Transfer guru otkriva: Tajni dogovor postoji!

26.11.2021

06:07

0

Autor: 24sedam

Sve, navodno, znaju i u Fjorentini, ali je ime novog kluba i njima nepoznanica

Dušan Vlahović zna gde nastavlja karijeru! Transfer guru otkriva: Tajni dogovor postoji!
Tan2021-11-20_231016368_0 - Copyright Tanjug/AP/Massimo Paolone

Srpski vunderkind Dušan Vlahović nedeljama unazad je jedna od top tema evropskih medija specijalizovanih za fudbal. Od kako je obelodanjeno da reprezentativac „orlova“ neće potpisati novi ugovor sa Fjorentinom, krenula su nagađanja gde bi mladi Srbin mogao da nastavi karijeru, a kako se bliži januarski prelazni rok spekulacije su sve učestalije.

Ipak, većina stručnjaka se slaže u jednom – izvesnije je da jedan od najtalentovanijih napadača Evrope sredinu promeni na leto, jer će tada imati značajno veći izbor potencijalnih destinacija.

Mada, možda sve to i ne bude bitno. Italijanski transfer guru Fabricio Romano, u razgovoru za jedan portal posvećen Arsenalu, kao jedan od razloga zbog kojih „tobdžije“ nisu uspele čak ni da stupe u kontakt sa predstavnicima nekadašnjeg đaka Partizana, naglašava da Vlahović već zna gde će nastaviti karijeru.

- U Fjorentini imaju osećaj da Dušan već ima dogovor sa vrhunskim klubom, ali ne znaju s kojim. I oni još čekaju da vide šta će se desiti – ispričao je italijanski novinar i potom otkrio kako su išli razgovori na relaciji London – Firenca.

- Arsenal je kontaktirao Fjorentinu i pitao za koliko novca bi pristala da proda Vlahovića u januaru. Iz Firence su poručili da žele 70 miliona, posle čega je došlo do razgovora između igrača i „viole“. Ipak, sa Vlahovićeve strane nije bilo reakcije, jer to trenutno nije u njegovom interesu – rekao je Romano. 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike