Bog pogledao Vojvodinu! Kad se sa dva igrača manje izbegne poraz, i jeste tako

18.12.2021

15:46

0

Autor: 24sedam

U duelu sa Novim Pazarom je bilo 1:1

Bog pogledao Vojvodinu! Kad se sa dva igrača manje izbegne poraz, i jeste tako
20211121mmDjordj04 - Copyright MN Press

Fudbaleri Novog Pazara i Vojvodine odigrali su nerešeno u utakmici 21. kola Superlige Srbije. Već od osmog minuta gosti iz Novog Sada su ostali bez Momčila Mrkaića koji je dobio crveni karton, da bi u 72. Mihajlo Nešković dobio drugi žuti.

Ipak, na kraju je bilo 1:1. Zbog toga je šef struke Vojvodine Slavoljub Đorđević bio zadovoljan.

- Želim da se zahvalim Novom Pazaru na lepom gostoprimstvu, ovde je uvek zadovoljstvo gostovati. Što se tiče utakmice, kada ostanete sa igračem manje posle samo nekoliko minuta, jako je teško igrati po ovakvom terenu. Želim da čestitam mojim momcima koji su imali jako tešku polusezonu, imali smo mnogo turbulencija, uspona i padova. U poslednje dve utakmice nismo imali sreće i mislim da nas je danas Bog nagradio, a ne poklonio, osvojili smo bod i mogli čak i da pobedimo.

Svaka čast momcima što su uzeli bod na ovakav način, sa devetoricom igrača, protiv ekipe koja ima jedan poraz i to od Partizana u poslednjih devet utakmica. Ostaćemo na četvrtoj poziciji, koja vodi u Evropu, što je prevashodno i bio cilj i čestitam mojoj ekipi na tome - rekao je Đorđević uoči odlaska na zimski odmor.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike