Piksi vodi FSS, Terzić Zvezdu, a nemaju dobar odnos! Eks reprezentativac "skenirao" srpski fudbal, hvalio i Partizan

10.12.2021

14:29

0

Autor: 24sedam

Poznati agent i bivši golman analizirao situaciju

Piksi vodi FSS, Terzić Zvezdu, a nemaju dobar odnos! Eks reprezentativac "skenirao" srpski fudbal, hvalio i Partizan
43551-Sofija10 - Copyright MN Press

Nekadašnji reprezentativni golman i poznati fudbalski agent Ranko Stojić analizirao je stanje u srpskom fudbalu, i posebno naglasio veliki uspeh našeg nacionalnog tima, kao i rezultate Crvene zvezde i Partizana u UEFA takmičenjima.

- Crvena zvezda je lokomotiva ovih godina, ona prednjači u srpskom fudbalu. Ipak, treba pohvaliti i rezultate Partizana - rekao je Stojić gostujući na Tanjug televiziji.

- Trenutno imamo interesantnu situaciju u srpskom fudbalu, gde selektor Dragan Stojković Piksi i generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić nemaju dobar odnos. Stojković vodi Savez, Terzić Crvenu zvezdu, uz Partizan dve najveće institucije u srpskom fudbalu. Siguran sam da će taj odnos biti izglađen, ali kao da guraju jedan drugog ka postizanju boljih rezultata, što mozda nije ni loše - kazao je Stojić.

Prema njegovim rečima, u ovom trenutku je jako važno čestitati svima.

- Crvena zvezda ima jako dobar tim ljudi, koji posvećeno rade svoj posao i posledica takvog rada je 35. pozicija na listi UEFA. Ljudi u Zvezdi su svesni da dve, tri pozicije treba da budu popunjene, ojačane u zimskom prelaznom roku - naveo je Stojić.

MN Press
 

Analizirajući situaciju u Partizanu, on je rekao da uvek treba dati podršku igračima iz Omladinske škole.

- Moramo biti realni, Partizan nije dobro organizovan. Stanojević i Vazura se puno troše. Posao uprave je da radi sa navijačima, da animira navijače i da bude spona između navijača i fudbalera - dodao je Stojić i ocenio da Stanojević ima "ludačku" energiju, koju prenosi na igrače.

- Utakmica protiv Anortozisa je posledica paklenog rada poslednja tri meseca i siguran sam da će to izgurati do kraja. Nadamo se da će perspektiva Partizana biti dobra, ali nešto će u skorije vreme morati da se promene - rekao je Stojić koji ipak smatra da se ne treba uljukivati trenutnim uspesima.

- Sada je najvažnije biti na zemlji i praviti projekte da i na proleće budu dobri rezultati u Evropi. Dobro je da država ulaže u infrastrukturu, trebalo bi da izdignu još neki klubovi, Čukarički i iznad svega Vojvodina - zaključio je Stojić.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike