Sampdoriji će izbor trenera biti najmanja briga! Velikan iz Đenove „obezglavljen“, Ferero iz pritvora podneo ostavku!

06.12.2021

17:39

0

Autor: 24sedam

Očekivana odluka posle hapšenja prvog čoveka Đenovljana

Sampdoriji će izbor trenera biti najmanja briga! Velikan iz Đenove „obezglavljen“, Ferero iz pritvora podneo ostavku!
profimedia-0646637116 - Copyright Profimedia

Od velike borbe za Dejana Stankovića do velike brige za status kluba u narednom periodu. Za manje od 24 sata velikanu iz Đenove su se prioriteti okrenuli za 180 stepeni, pošto je u ponedeljak ujutru „čizma“ brujala o hapšenju prvog čoveka kluba Masima Ferera.

Podsetimo, italijanski mediji su u nedelju uveče brujali o izvesnom dolasku trenera Crvene zvezde na „Luiđi Feraris“, ali su se stvari neverovatnim spletom okolnosti potpuno okrenule kada je jutros policija stavila lisice na ruke prvom čoveku Sampdorije, zbog finansijskih malerzacija, koje, istini za volju, nemaju nikakve veze sa poslovanjem Sampdorije.

Samo nekoliko sati pošto se našao u pritvoru, Ferero je doneo odluku koja je, posle svega, mogla i da se očekuje – podneo je ostavku na mesto predsednika kluba.

Sa velikim zaprepašćenjem saznali smo da je danas izvršena mera istražnog pritvora protiv Masima Ferera. To je bio zahtev Državnog tužilaštva Paole a u vezi sa događajima od pre mnogo godina. Svi ti događaji nezavisni su od njegovog upravljanja Sampdorijom - stoji u saopštenju za javnost.

- Međutim, da bi zaštitio interese drugih delatnosti u kojima posluje, a posebno da bi izbegao bilo kakve spekulacije u vezi sa našim klubom i svetom fudbala, Ferero će uskoro formalizovati momentalnu ostavku sa mesta predsednika – objavio je klub iz Đenove.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike