Uhapšen predsednik Sampdorije! Italijansko tužilaštvo pokvarilo Stankovićev transfer

06.12.2021

12:02

0

Autor: 24sedam

Ništa od odlaska Dejana Stankovića iz Zvezde

Uhapšen predsednik Sampdorije! Italijansko tužilaštvo pokvarilo Stankovićev transfer
ferero - Copyright Profimedia

Prvi čovek Sampdorije Masimo Ferero prebačen je u zatvor, dok je još pet osoba trenutno u kućnom pritvoru. Ferero je uhapšenod strane polcije regije Paole u Kozentinu, pod optužbom da se bavio korporativnim kriminalom i bankrotom.

Ligurski tim tužilaštva, kome pripada Đenova, nije uključen u istragu. Ferero je prebačen u zatvor i on je sada u nadležnosti finansijske policije. Italijanski mediji pišu da je hapšenje izvršeno u Milanu i da su pored Ferera slobode lišeni njegova ćerka Vanesa i sestrić.

Zanimljivo je da se štampa danas najviše bavila Fererom u kontekstu smene trenera u Sampdoriji, budući da su igrači trenera Roberta D'Averse doživeli težak poraz pred svojim navijačima od Lacija. Kao glavni pretedent na klupu plasiran je Dejan Stanković, pa se tako pojavio čitav niz spekulacija, uključujući i današnju po kojoj Ferera očekuje danas poslovni ručak sa Falijem Ramadanijem, zastupnikom trenera Crvene zvezde.

Očigledno da od toga ništa neće biti, jer Ferero ne samo da ima sad mnogo veće probleme nego što je status Sampdorije, već je u totalnom bankrotu i pitanje je da li se klub nalazi u boljoj finansijskoj situaciji od svog gazde!

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike