Nema mira na „Marakani“, Zvezda do kraja nedelje ostaje bez trenera? Italijanski velikan pritiska Stankovića!

05.12.2021

21:18

0

Autor: 24sedam

Da li se sprema bura u Ljutice Bogdana?

Nema mira na „Marakani“, Zvezda do kraja nedelje ostaje bez trenera? Italijanski velikan pritiska Stankovića!
20211104ivZvezdaMitjiland32 - Copyright MN Press

Kada je delovalo da Crvena zvezda ulazi u mirniji finiš jesenje sezone i kraja kalendarske godine, iz Italije stižu vesti koje nagoveštavaju da bi u Ljutice Bogdana moglo da bude velikih potresa.

Italijanski transfer ekspert Đanluka Di Marcio javio je da su čelnici Sampdorije uspostavili kontakt sa trenerom crveno-belih Dejanom Stankovićem, kojeg pritiskaju da u narednih nekoliko dana raskine saradnju sa srpskim prvakom, kako bi već u petak mogao da debituje na klupi velikana iz Đenove.

Pošto je u nedelju Lacio već u 37. minutu imao velikih 3:0 na stadionu „Luiđi Feraris“ (na kraju Rimljani slavili 3:1), rukovodstvo Sampdorije je rešilo da otpusti trenera Roberta Daversu, a prema pisanju brojnih italijanskih medija, najveća želja vodećih ljudi Sampe upravo je mladi srpski strateg.

Podsetimo, Stanković je bio meta Masima Ferera i krajem prošle sezone, kada je postalo izvesno da će klupu napustiti Klaudio Ranijeri, ali je nekadašnji kapiten Zvezde tada odlučio da ostane u „svojoj kući“.

Đenovljani sada pritiskaju Dekija da što pre dobije odrešene ruke, kako bi već narednog petka mogao da debituje u gradskom derbiju protiv Đenove, a Di Marcio piše da u upravi Sampdorije vlada optimizam da bi Stanković mogao da preuzme ekipu u narednoj nedelji.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike