Italijani najavljuju ručak Stankovićevog menadžera i predsednika Sampdorije! Iznenadićete se kad saznate ko zastupa Zvezdinog trenera

06.12.2021

07:43

0

List "Il Sekolo" od svojih izvora donosi nova saznanja o transferu srpskog trenera

Italijani najavljuju ručak Stankovićevog menadžera i predsednika Sampdorije! Iznenadićete se kad saznate ko zastupa Zvezdinog trenera
Profimedia - Copyright Siniša Mihajlović i Masimo Ferero

List "Il Sekolo" iz Đenove koji raspolaže sa najboljim insajderskim informacijama o dešavanjima u Sampdoriji piše da je za danas zakazan sastanak predsednika klub Masima Ferera i agenta Dejana Stankovića Falija Ramadanija na kojem će biti reči o šansama za transfer Zvetzdinog trenera na klupu posrnulog italijanskog prvoligaša.

"Il Sekolo" piše da se Dejan Stanković nije pojavio na konferenciji za štampu "posle pobede njegove ekipe nad Voždovcem", što prema njihovom tumačenju "samo podgreva priču o odlasku mladog trenera u Seriju A".

Čudno je, međutim, što je Crvena zvezda svoju utakmicu protiv Napretka završila u ranim popodnevnim satima, dok je Sampdorija svoj brodolom doživela kasno sinoć protiv Lacija, pa se postavlja pitanje da li bi Stanković bio jednako interesantna tema italijanskim medijima da je i Roberto D'Averse sa svojom ekipom pobedio Sergeja Milinković-Savića i društvo.

Takođe, isti izvor navodi da će teško doći do brzog dogovora Ferera i druge strane, jer je Stanković trenutno potreban crveno-belima, ali da je od 15. decembra kada počinje pauza, sve moguće da se dogodi.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike