Dvojica velikih partizanovaca nisu mogli da pronađu zajednički jezik u Moskvi

29.11.2021

08:06

0

Crnogorski fudbaler Luka Đorđević pričao o svojoj saradnji sa Markom Nikolićem

Dvojica velikih partizanovaca nisu mogli da pronađu zajednički jezik u Moskvi
luka đorđević i marko nikolić - Copyright Profimedia

Bivši fudbaler Zenita i Lokomotive, crnogorski napadač Luka Đorđević ne nosi baš lepe uspomene na saradnju sa srpskim trenerom Markom Nikolićem. Njih dvojica su radili zajedno u Lokomotivi, ali je Crnogorac shvatio da nije u prvom planu kod Srbina, pa je karijeru nastavio Arsenalu iz Tule, pa u danskom Vejleu.

- Marko je došao u klub pri kraju mog oporavka. Rekao je da me čeka na terenu i da želi da me pogleda. Ostalo nam je bilo još pet utakmica. I trebalo je da mi budu nešto kao gledanje i upoznavanje. Očekivao sam da se pokažem, ali se dogodila povreda. Mada, da budem iskren, nisam video veliku Nikolićevu želju da me pusti u igru. Početkom prošle sezone, posle meča, čini se, sa Tambovom, pitao sam Nikolića zašto nisam ušao na teren. Odgovorio mi je da se igra razvija na takav način tako da nisam bio potreban. Zatim, dođe utakmica sa CSKA. Pred nju mi je rekao "ovo je tvoj meč, Igraćeš". Bio sam srećan, spremao sam se da uđem na teren. Pobedili smo 1:0, ali sam ja opet ostao na klupi - rekao je Đorđević.

Đorđević važi za velikog navijača Partizana, baš kao i njegov bivši trener, ali očigledno da ta njihova zajednička karakteristika nije upela da ih i profesionalno spoji i stvori jači tandem.

Nikolić od oktobra nije trener u Lokomotivi. On je podneo ostavku zbog neslaganja sa sporetskim direktorom Ralfom Rangnikom, koji je ovih dana aktuelan kao novi menadžer Mančester junajteda. Umesto Nikolića na klupi Lokomotive sedi Nemac Makus Gisdol.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike