Šta srpski Elvis Prisli ima u glavi dok pogledom fiksira Nemca? Objektivi uhvatili zanimljiv detalj na "Stamford bridžu" (FOTO)

25.11.2021

11:59

0

Novak Simović bio četvrti sudija na utakmici Čelsi - Juventus

Šta srpski Elvis Prisli ima u glavi dok pogledom fiksira Nemca? Objektivi uhvatili zanimljiv detalj na "Stamford bridžu" (FOTO)
tuhel - Copyright MN Press

Na zvaničnom Tviter nalogu Čelsija objavljena je fotografiju sa utakmice Čelsi - Juventus (4:0) na kojoj se vidi kako nemački stručnjak Tomas Tuhel proslavlja jedan od četiri pogotka svojih fudbalera u meču protiv "stare dame".

U istom trenutku u njegovoj pozadini se našao i naš sudija Novak Simović, kome se među navijačima u Srbiji odomaćio nadimak "Elvis Prisli", otkako ga je tako nazvao bivši trener Mladosti iz Lučana Neško Milovanović.

Simovićev pogled prema Nemcu može se na mnogo načina opisati, ali u suštini izgleda iznenađeno količinom emocija koje su izlazile iz Tuhela prilikom radovanja. Inače, Simović je kao četvrti sudija bio deo arbitarske postave iz Srbije koju je predvodio Srđan Jovanović.

 

 

Takođe, bitan podatak u vezi sa ovom fotografijom jeste da je to bio 50. meč Tuhela na klupi Čelsija. On je krajem januara preuzeo "plavce", nakon što je za katolički Božić dobio otkaz u PSŽ. Od Čelsija, koji je pod Lampardom posrtao i bio nadomak toga da se utopi u englesku prosečnost, nastala je jedna od najlepših fudbalskih priča.

Sa nemačkim trenerom nastupio je period renesanse, koji se završio proletos osvajanjem titule prvaka Lige šampiona.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike