Hrvat je toliko ružan da deca ne bi smela da ga gledaju: Holandski komentator izvređao Vidu, ali priča ima debelu pozadinu (VIDEO)

25.11.2021

07:55

0

Autor: 24sedam

Fudbaler Bešiktaša omražena je ličnost u Holandiji već deset godina

Hrvat je toliko ružan da deca ne bi smela da ga gledaju: Holandski komentator izvređao Vidu, ali priča ima debelu pozadinu (VIDEO)
Tan2021-11-24_192852246_1 - Copyright Tanjug/AP Photo

E vala ga je preterao! Komentator utakmice Bešiktaša i Ajaksa u Ligi šampiona pokazao je da nije mikrofon za svakoga.

Holandski reporter izvređao je hrvatskog fudbalera Domagoja Vidu tokom prenosa utakmice, a njegove reči su, u najmanju ruku, neukusne i za svaku osudu.

- Vida je toliko ružan da mu nije dozvoljeno da igra u ovom terminu jer i deca gledaju TV. Bešiktaš je zato morao da traži posebnu dozvolu da Vida zaigra - rekao je holandski komentator po imenu Serd de Vos.

 

 

Možda je čovek hteo da ispadne duhovit, možda se neko i nasmejao na njegove reči, ali je ipak utisak da je prevršio svaku meru. Posebno kada se zna da je Vida jedan od najomraženijih fudbalera u Holandiji i da je komentator gotovo sigurno spremio govor pred utakmicu.

Hrvat je naime "trn u oku" Holanđana još od 2011. godine. Igrajući za Dinamo izgubio je od Liona sa 7:1 i tako, zbog gol-razlike, izbacio Ajaks iz Lige šampiona te godine. Holanđani su tvrdili da je sve namešteno, a snimak kako Vida namiguje napadaču francuskog tima Bafetimbiju Gomisu posle petog gola protumačen je kao dokaz za prevaru.

 

 

Da li je utakmica stvarno bila nameštena nikada nije dokazano, ali je Vida ostao lik koji budi mržnju kod Holanđana.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike