Dobre vesti za Zvezdu: Ludogorec izgubio utakmicu i ostao bez Tekpeteja

22.11.2021

13:11

0

Autor: 24sedam

Napadač iz Gane zbog povrede zamenjen u 33. minuta meča sa CSKA

Dobre vesti za Zvezdu: Ludogorec izgubio utakmicu i ostao bez Tekpeteja
profimedia-0635551326 - Copyright Profimedia

Fudbaleri Crvene zvezde ubedljivo su savladali Mladost (5:1) i napravili odličnu uvertiru u meč 5. kola Lige Evrope sa Ludogorecom u Beogradu.

Odlična stvar podizanje samopouzdanja pre nego što u četvrtak (18.45, TV Arena sport) istrče na teren stadiona Rajko Mitić i krenu po možda i odlučujuće bodove u grupnoj fazi.

Dobre vesti stigle su i iz Bugarske pošto je naredni rival crveno-belih izgubio od CSKA, a u isto vreme ostao bez ofanzivca Bernara Tekpeteja.

Trener Stanislav Genčev nije bio previše zabrinut zbog poraza koliko zbog povrede igrača iz Gane, ali i desnog beka Sisinja.

- Despodov još vuče povredu iz meča reprezentacije, Tekpetej se ozbiljno povredio a videćemo posle dodatnih pregleda i težinu, nadam se da će se Sisinjo oporaviti do četvrtka. Porazom od CSKA sam iznenađen jer su nam stvorili mnogo prilika, ali gubici bodova su sastavni deo fudbala. Neće nas skrenuti s puta - izjavio je Genčev na pres konferenciji.

Reprezentativac Gane je standardan ove sezone, na 21 meču postigao je pet golova. Međutim, on je izuzetno brz i uvek opasan u tranziciji. Dobra vest za ekipu iz Razgrada je što su se oporavili napadač Španac Ihinio Marin, kao i vezni igrač, Brazilac Kauli, koji je veoma bitan za samu igru. Međutim, oni su tek beležili minutažu i sigurno nisu spremni za jak takmičarski ritam 90 minuta.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Crevna zvezda se nalazi na drugom mestu Grupe F u Ligi Evrope sa sedam osvojenih bodova, dva manje od vodeće Brage. Ludogorec je poslednji sa samo jednim remijem u četiri utakmice.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike