Pogledajte radost Srbina posle golova Milanu! Trener Fjorentine dao dokaz navijačima da Vlahović igra svim srcem za tim

22.11.2021

12:41

0

Vićenco Italiano ne zna kako će se razvijati karijera najboljeg strelca ekipe

Pogledajte radost Srbina posle golova Milanu! Trener Fjorentine dao dokaz navijačima da Vlahović igra svim srcem za tim
Tan2021-11-20_231016368_0 - Copyright Tanjug/AP/Massimo Paolone

Trener Fjorentine Vićenco Italiano ukazuje navijačima ljubičastih na utakmicu protiv Milana kao najbolji dokaz trenutnog stava Dušana Vlahovića prema njihovom omiljenom klubu. Italiano ističe da radost posle golova pokazuje sa kakvom željom Srbin igra u dresu Viole, iako će po svemu sudeći da napusti klub u jednom od sledećih prelaznih rokova:

- Iskreno, Vlahovićeva situacija je počela na leto i ne znam kada će se završiti. To su lični odnosi između njega i kluba, a ja govorim o momku i to ističem - uvek se trudi i daje sve od sebe. Ushićenje koje je pokazao u subotu jasno je pokazalo da trenutno ima na umu samo Fjorentinu i da razmišlja o golovima kako bi pokazao da je važan igrač. Ne mogu da vam kažem kakva će biti  njegova budućnost - rekao je Italiano.

 

 

"Artemio Franki" dugo je čekao jednu važnu pobedu u Seriji A i konačno je dočekao da vidi na kolenima Milan, neporažen u Seriji A.

- Subota noć je bila divna, konačno smo na svom terenu osvojili važne bodove protiv sjajne ekipe. Stadion je bio prepun i slavilo se, bilo je divno. Protiv Intera i Napolija nismo uspeli da donesemo bodove uprkos odličnim igrama, ali hvala bogu uspeli smo da pobedimo Milan. Posle 3:0 meč bi trebalo da bude završen, ali samo u teoriji. Ipak Milan ima igrača kao što je Ibrahimović koji te uvek kazni kada je u prilici. Onda smo dali četvrti gol, da smo remizirali bio bih mnogo ljut.

 

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike