Ovo je Zvezdina kanonada u Lučanima: Katai brojao do tri, Kanga skinuo paučinu (VIDEO)

21.11.2021

14:23

0

Crveno-beli slavili sa 5:1 pobedu protiv Mladosti.

Ovo je Zvezdina kanonada u Lučanima: Katai brojao do tri, Kanga skinuo paučinu (VIDEO)
Copyright MN Press

Još jednom se pokazalo da Zvezda ne treba da brine kada se na terenu nađe raspoloženi Aleksandar Katai. 

Kapiten crveno-belih postigao je het-trik u Lučanima, od čega su prva dva gola donela totalni preokret nakon vođstva domaćina u 9. minutu.

Pre prvog pogotka gosti su se ispromašivali u brojnim prilikama koje su se završavali šutevima iz srca šesnaesterca, pa je tako Pavkov pogodio stativu, dok je Rodić gađao glavom pored nje, sve dok u 54. minutu stvar u svoje ruke nije uezo Kataji i preciznim udarcem glavom doneo prednost 1:2.

Posle tog gola, sve je išlo daleko lakše. Katai je u 58. minutu odložio po zemlji loptu za Kangu, da bi onda usledila bomba koja je završila u gornjem desnom uglu za 1:3. 

Ništa bez Katajia se nije moglo desiti ni u 61. minutu. On je pasom ka srcu kaznenog prostora našao Bena, koji je glavom odigrao ka Ivaniću. Iz te situacije Zvezdinom vezisti nije bilo teško da se upiše u strelce iako je Kostić bio blizu da zaustavi taj šut glavom.

Najbolji igrač na meču stavio je tačku na konačnih 1:5 u 65. minutu kada je posle proigravanja Gajića sa desne strane, precizno gađao donji desni ugao gola domaćih.

 

 

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike