Da, sada sam heroj Srbije! Tadić objasnio Holanđanima svoj status u otadžbini

22.11.2021

13:06

0

Strelac gola i asistent u pobedi nad Portugalom pričao o svom doživljaju plasmana na SP

Da, sada sam heroj Srbije! Tadić objasnio Holanđanima svoj status u otadžbini
tadic - Copyright Profimedia

Trener Ajaksa i kapiten ekipe Erik ten Hag i Dušan Tadić pričali su posle pobede nad ekipom RKC svako o svojim aktuelnostima - mladi stručnjak o poslu u Mančester junajtedu, a Srbin o odlasku na Mundijal u Kataru sa svojom reprezentacijom.

- Imam veoma lep tim i želim da postignemo mnogo ove sezone. Želimo da se takmičimo veoma dugo i ne samo da se takmičimo, već i da idemo na titule. To je cilj sa ovim timom. To je ono na šta se fokusiram. Mančester junajted? Zar ne moraju prvo da me pozovu? Ono što vam mogu reći, fokusiran sam na to gde sam, a ja sam u Ajaksu. Tu je sva moja koncentracija, a ostalo samo pravi smetnju - rekao je Ten Hag.

AP Photo/Peter Dejong
 

Trener želi istoe aršine za sve, pa stoga ne bi voleo da se previše potencira priča oko prelaska u Mančester junajted, baš kao što mu se takva situacija ne bi dopala ako bi neki njegov igrač bio tema.

- Očekujem da moji igrači budu u Ajaksu, a onda i ja kao trener moram da dam dobar primer. Pa da li ću ostati u Ajaksu bar do kraja sezone? Da, a vi možete nastaviti o tome, ali to je čudno pitanje. Ne znam ništa, ništa nisam čuo, tako da uopšte ne moram da brinem o tome. Fokusiram se samo na Ajaks i opet očekujem isto od svojih igrača.

Kapiten Ajaksa Dušan Tadić kaže za holandski ESPN da je sada heroj u svojoj zemlji posle velike pobede u Lisabonu:

- Da, sada sam heroj u Srbiji. Potrebne su nam te emocije u fudbalu. Zato je velika šteta što sada ponovo igramo fudbal na praznim stadionima. To nam otežava, jer mi igramo za navijače.

Holandija je zbog teške situacije sa COVID-19 ponovo zatvroila stadione za navijače.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike