Rišairo u velikom problemu: Stanković objasnio zašto je bivši Ajaksovac morao van igre u 20. minutu

21.11.2021

14:55

0

Trener Crvene zvezde nije bio zadovoljan igrom svog napadača

Rišairo u velikom problemu: Stanković objasnio zašto je bivši Ajaksovac morao van igre u 20. minutu
zivkovic - Copyright MN Press

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković zadovoljan je igrom posebno reakcijom posle primljenog gola, ali je objasnio i neobičnu pojavu u fudbalu da se vrši izmena u 20. minutu iako igrač nije povređen.

U pitanju je promena Rišaira Živkovića, koji očigledno prolazi kroz težak proces privikavanja u Crvenoj zevzdi i na uslove u srpskom fudbalu, pa je zbog loše slike koju je ostavio u uvodnim momentzima utakmice u Lučanima Stanković odlučio da ga zameni sa Benom.

- Mi smo tada prolazili kroz kvalifikacije u Ligi šampiona, tada su nam misli bile na drugom mestu, jer prolazili smo kroz stresan period. Opet smo kao i Inđiji slabo smo se adaptirali na teren, slabo na protivnika, primili smo gol zasluženo. Najviše mi se svidela reakcija igrača. Od tog gola počeli smo da hvatamo konce, Gajić je ušao odlično, Ben je ušao odlično. Gobeljiću je otišla zadnja loža, a Živković se nije adaptirao na utakmicu. Ništa mu ne zameram, moramo da radimo, nikog ne otpisujemo, ali mi trebaju spremni momci neko kao što je Ben, koji je ušao fenomenalno- rekao je Stanković i dodao:

- Namestili smo sve u drugom poluvremenu, pogotovu ta druga lopta, koja pravi razliku pogotovu kada se oduzme na protivničkoj poovini. Uspeli smo u jednom kratkom periodu da dođemo do velike prednosti i ja samo mogu da se zahvalim igračima i navijačima na podršci - rekao je Stanković.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike